Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiełbasa wiejska wedzona jadacie w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 16 tyg. Nam ochotę na kiełbaske taka wiejska ale czy będzie bezpieczna? Nie jem łososia wędzonego na zimno ale na ciepło juz tak. Wiec kiełbasę tez "wedza" na ciepło to nie powinno być niebezpieczeństwa? Mam też swojąwiejska od teściów ale nie jestem na 1oo% pewna że badają mięso.

Gość gość
Bez przesady jak kupujesz taka ze sklepu to nic nie powinno sie stac. Ja jadlam wszystko na co mialam ochote I jest ok(w pierwsza ciazy Tez) ps. Ty lepiej powinnas zrezygnowac z lososia hodowlanego- to najgorsze gowno gorsze od pangi poczytaj o tym w internecie. Ja w ciazy unikam I unikalam

Gość gość
Jak czytam te niektóre dziewczyny to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Jak masz ochotę to zjedz. Co to wogle za pytania czy można jeść kiełbasę w ciąży. Ciąża to nie choroba. Wszystko dostarczają dzidziusiowi. Słone, słodkie, gorzkie i kwaśne. Ja jadlam na co miałam ochotę. Ja smarowała się balsamami, kremami buzię, kolorowymi kosmetykami twarz, jadłam wszystko i rybe i mięso. Nic dziecku nie ma ma już ponad rok i zdrowa fajna dziewczyna. Już jesteście eko do zesrania.