Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale ta moja tesciowa

Polecane posty

Gość gość

Sie wp*****la czemu ktoras corka kochana nie wezmie ja pod swoj dach ?

Gość gość
Tylko padlo na mnie i ja musze sie z nia uzerac

Gość gość
Znowu nie zaplaciła podatku i moja siostra powiedziała ze ona robi nam na zlosc

Gość gość
Dac jej cieplo wszystkie rachunki zaplacic to by jej grało i pasowalo i jeszcze tak za nic cie ma i jrszcze na zlosc robi poniza i upokarza ale jak jej syn nie zaplacil podatku ponad tysiac to tak plakala do mnie ze nie placi a nam zrobila to samo ale ja plakac nie mam sil ja jestem po prostu wkirzona na MAaksa

Gość gość
No tak syn nie placil to ona musiala zaplacic bo domu nie odpisala synowi to prawnie jest jej i ona musi zaplacic

Gość gość
Jednego dnia cie przytuli a drugiego dnia zepchnie w przepasc no taka jest ta moja tesciowa kochana

Gość gość
Ona to wogole powina sie cieszyc ze chcemy z nia mieszkac bo druga synowa to by sie nie czaiła i z grubej rury by jej odwinela zreszta po tym co chciala zrobic ale ludzie i tak mi powiedzieli ze z meza wariata zrobila i w psychiatryku byl ale wedlug nich wszystkich w rodzinie to nie nie prawda on zachorowal i ze byl chory no bo doprowadzila go tego stanu

Gość gość
Strasznie sie przyp*****la wcale nie dziwie sie tej jej wnuczce ze ma takie jakies mieszane uczucia co do niej

Gość gość
Ale wiecie ta mlodsza wnuczka to sie nie czai wali prosto z mostu do niej babcia to nie mota itp. A jak dzwoni tesciowa do tej drugiej synowej Asiu przyjedz Asiu to i tamto a do mnie to tak nie dzwonila a

Gość gość
Moze lepiej byloby gdybym mieszkala daleko od niej a co mnie to by to obchodzilo czy ona pali w piecu tyle lat mieszkala sama no i nie palila w piecu spala w ubraniu grubo ubrana i nie umarzla a no wlasnieto nie to ze niemiala za co kupic tego.opalu , drzewa tylko po prostu jej sie nie chcialo bo kobiety w tym wieku co ona to sobie jeszcze swietnie radza

Gość gość
nie chciało jej sie chodzic do kotłowni palić w piecu zeby było ciepło jak przyjezdzalismy to tylko czasami było ciepło a jak bylo w domu zimno to tylko chwile siedzielismy