Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

para po 30stce ciagle wisi na sobie przy ludziach a ona wchodzi mu na kolana..

Polecane posty

Gość gość
"łe jeju faktycznie to takie niestosowne.... na wykwintnym polackim weselu przy disco polo, między golonką a flakami, obok wuja Heńka z wypoconą pachą, faktycznie nie wypada się tak zachowywać... a fee!!...hahahahaha! smiech.gifsmiech.gif" A no pewnie. To do wystarczającej maskarady niech dołożą podwójne "atrakcje". Z lewej niech będzie spocony wąsaty wujek Henio z wódką w ręce a z prawej niech uprawiają stosunek seksualny na stole. Chyba bym już wyszła z takiej "imprezy"

Gość gość
poważnie ja jestem po 30 i też całuję się z moim mężem , na chodniku , tulę do niego ,i często siadam mu na kolana bo szczupłą jestem :-) i co w tym złego ? On jest mój już 16 lat co komu do tego żal dupę ściska to jeszcze tyle innych stron w które można patrzeć . No chyba że ty autorko ważysz 150 a twój chłop 70 i po prostu nie wypada wam robić różnych rzeczy .

Gość gość
Nie wiem czemu ludzie tak robia, dla mnie to jest nie na miejscu... jeszcze na weselu to pol biedy bo tam zazwyczaj jest "luzny" klimat:) ja z mezem jestem stosunkowo mlodym malzenstwem (troche przed 30), a publicznie tylko trzymamy sie za rece, calowanie i przytulanie uskuteczniamy w domu ;) nie wiem tez co takie zachowanie ma na celu ale zauwazylam smieszna tendencje-im facet bardziej rozglada sie na boki na inne kobiety np na ulicy czy w centrum handlowym, tym babeczka bardziej podkresla ze partner jest "jej"-caluje go i przytula tak zeby wszystkie widzialy hahhaha nie martwcie sie dziewczyny, nikt wam waszego lubego nie chce zabrac, nie musicie go tak trzymac kurczowo :D

Gość gość
9 49 ile masz nadwagi :-)

Gość gość
A co ma nadwaga do rzeczy? Jest jakas korelacja zbednych kg i zlego wychowania? :D czy tez musisz sie obsciskiwac ze swoim mezem w miejscach publicznych zeby zaslaniac mu widok innych kobiet zeby na nie nie patrzyl? :)