Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bol glowy i omdlenia dziecka

Polecane posty

Gość gość

Corka ma 13 lat. Ostatni caly tydzien bolala ja glowa ze nawet nie szla do szkoly i sie zwalniala. Przelezala wredy caly dzien w domu.Raz bylo jej niedobrze. Wczoraj pierwszy raz zemdlala. Tak jak stala tak upadla. Tego samego dnia zemdlala drugi raz w kosciele. Czy to jakies niepokojace objawy? Co to moze byc? Lekarz obowiazkowo?

Gość Aniane
Natychmiast do lekarza! Potrzebne są podstawowe badania - krew, mocz, ekg, pomiar ciśnienia krwi. Tak naprawdę może to być drobnostka np. osłabienie związane z miesiączkowaniem lub dietą, a może być poważna choroba narządowa (serce, zmiany neurologiczne). Sprawdźcie to szybko dla własnego spokoju!

Gość Zuzka789
Ja mam córkę 12 letnią. Nie tak dawno straciła przytomność. Natychmiast wezwałam pogotowie, które na sygnale przewiozło ją do szpitala. Od razu na miejscu TK głowy, później badanie krwi... Wszystko jest w normie ale i tak mamy wyznaczony termin na poszerzoną diagnostykę neurologiczną. Mam nadzieję, że to prowo. Nie wyobrażam sobie jak w takiej sytuacji rodzic nie wzywa pogotowia.

Gość gość
Nie kurna, żadne niepokojące objawy idiotko

Gość gość
To byla chwila. Zemdlala i zaraz wstala. Mowila ze wstala z lozka i zakrecilo jej sie w glowie. Bole puki co przeszly.

Gość gość
ja na sor od razu bym pojechała może być coś, może być nic

Gość gość
Ja tak miałam ale trochę w późniejszym wieku. Ok 15 l Byłam w szpitalu miałam robione mnóstwo badań i niby wszystko było ok. Dostałam tylko jakie leki na koncentracje bo zje się uczyłam aha i miałam bardzo bardzo niskie ciśnienie. Zmierz córce pewnie to tez jest spowodowane ciśnieniem. Teraz mając 26l rok temu miałam dziwny obiawy silny ból głowy wymioty dretwueniev lewej ręki nie mogłam wstać z łóżka. Szpital tylko zrobili prześwietlenie i wysłali mnie do domu powiedzieli ze to migrenowe. Córka zemdleje będzie mówić że źle się czuje jedz po 18 na szpital i niech musi ze się bardzo źle czuje nawet niech sciemnia jak najbardziej wtedy ja zostawia i zrobią szczegółowe badania. Bo jak sama pójdziesz na nfz do neurologa to do dobrego lekarza za jakieś dobre pół roku albo i lepiej. No chyba se stać gie na wizyty prywatne