Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów opolsk wojew

Czemu rzekomo bogate województwo dolnośląskie jest brzydkie ma dziurawe drogi

Polecane posty

i syf? A biedniejsze województwo Opolskie jest ładne czyste i zadbane? Województwo Opolskie mimo że jest biedniejsze od województwa dolnośląskiego wygląda na wiele wiele bogatsze niż rzekomo bogate województwo Dolnośląskie na Opolszczyźnie jak się jedzie do Namysłowa do Kluczborka, brzegu, Nysy strzelec opolskich z Kluczborka do Opola czy z Opola na Prudnik czy do autostrady A4 drogi są szerokie gładkie i Równe jak stół wsie są ładne zadbane z chodnikami domy gęsto zabudowane z nową elewacją piękne a w rzekomo "bogatym województwie dolnośląskim jest syf jadąc do Wrocławia do granicy z województwem dolnośląskim drogi są równiótkie gładkie jak stół, są chodniki ładne zadbane wsie a jak się minie znak województwo dolnośląskie to już od razu droga jest dziurawa są brzydkie rozlazłe zaniedbane wsie brak chodników brzydkie stare domy zaniedbane pełno ruder starych popgrowskich wsi jadąc do Trzebnicy też były w województwie dolnośląskim brzydkie zaniedbane wsie dziurawe drogi a na biedniejszej Opolszczyźnie drogi są równe wsie są ładne zadbane są chodniki itd i województwo opolskie jak się całe przejedzie ma przepiękne zwarte wsie piękne wyremontowane domy podwórka nowe płoty ładne podwórka a najładniejsze wsie są tam gdzie mieszka mniejszość niemiecka a w dolnośląskim są dziurawe drogi brzydkie zapadłe wsie stare ruiny i nieremontowane domy a rzekomo bogatsze województwo od Opolskiego PS województwo Opolskie jest średnio zamożnym województwem w połowie stawki na 16 województw jest na 8 miejscu i połowa województw w Polsce jest bogatsza a połowa jest biedniejsza od województwa Opolskiego

Biedniejsze województwa od województwa Opolskiego to lubelskie, podkarpackie, podlaskie, Warmińsko-mazurskie, świętokrzyskie, lubuskie, zachodniopomorskie, kujawsko - pomorskie a druga połowa jest bogatsza a opolskie województwo wizualnie wygląda na najbogatsze województwo w Polsce

Jadę często do Wrocławia i do granicy z województwem dolnośląskim drogi są równe jak stół są chodniki ładne zwarte zadbane wsie a minie się znak województwo dolnośląskie i już są dziurawe drogi brak chodników brzydkie rozlazłe brzydkie wsie pełne starych domów i ruder

Gość gość
chryste, ale ty nudzisz znajdź sobie jakieś zajęcie wreszcie, nie wiem, idź ulep bałwana z krowich placków albo co...

Piszę prawdę :D

Gość gość
nikogo te wypociny nie obchodzą, nikogo nie obchodzi co jest, albo czego nie ma w opolu. skończ wreszcie bredzić i poczytaj książkę

11:54 prawda cię boli ze takie zachwalane przez ciebie województwo dolnośląskie łącznie z Wrocławiem To syf bo województwo dolnośląskie to zaniedbane województwo gdzie większość dróg są dziurawe że ciężko się po nich jeździ brak chodników stare zaniedbane domy są we wsiach syf a województwo Opolskie jak pisałem powyżej ma większość dróg równych dobrych wyremontowanych ładne i zadbane wsie i co dalej twierdzisz że województwo Opolskie to śmieszne pseudo - województwo?

I co zatkało cię?

Gość gość
czub znowu ma atak... chyba nieodwołalnie zbliża się termin wyjazdu do "sanatorium" na wodociągową :D

Gość gość
Górny Śląsk i województwo Opolskie to polska Bawaria . Najporządniejsze województwa w Polsce .

Gość Namysłów wojew opolsk
Odpiszcie

Gość gość
o, schizol powrócił! skończyła ci się kara w lubiążu i oddali ci komórkę czubku? :D

Gość Namysłów wojew opolsk
10:47 idioto nigdy nie byłem w lubiążu to po pierwsze a po drugie nie jestem czubkiem ps ja byłem w szpitalu psychiatrycznym na wodociągowej w Opolu ale na obserwacji i nie stwierdzono u mnie schizofrenii ani halucynacji i omamów ani psychoz i zwidów i innych chorób psychicznych więc nie jestem świrem ile razy mam ci to powtarzać byłem tam na obserwacji...

Gość Namysłów Opolszczyznaa
:D