Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Inkon Praca

Polecane posty

Gość gość

Ktoś kojarzy ten sklep? To jest z tuszami i tonerami do drukarek. Widziałam jakiś czasu temu ogłoszenie, ze szukają do pracy. Jaka jest tam atmosfera?

Gość marija magdalena
ja pracowalam tam w Inkonw czasie studiow, 2 lata temu. Fajna praca, dosyć łatwa. Warunki pracy dają dobre. Szefowa spoko kobieta, na poczatku tylko wydaje się dosyć szorstka, ale jak się ją lepiej pozna to zmienia się o niej zdanie, to ciepła, uczciwa i sprawiedliwa osoba.

Gość Bernadetta 1994
Moja znajoma pracuje w Inkon i chwiali sobie, mówi, ze dobra kasa i atmosferka na luziku

Gość gość
Moja przyjaciółka tam pracuje i z pierwszej ręki wiem, że to bardzo przyjazne pracownikom miejsce. Podobno kaska całkiem niezła, z urlopami nie ma problemu, atmosfera też spoko.

Gość pracownica Inkon
Wcale nie jest tak ciężko jak ludzie uważają. Są momentu całkowitego zastoju wśród klientów i wtedy można nawet poczytać gazetę, czy cos przekąsić. Polecam

Gość gość
Bardzo miła szefowa, można z nią całkowicie szczerze porozmawiać. Często idzie na ręke dla pracownika. Jeśli studiujesz wieczorowo tak jak ja to można się dogadać żeby czasem wychodzić wcześniej, co mi bardzo ułatwia życie i studiowanie.

Gość aszka95
polecam, w inkon dobra kasa i spoko atmosfera

Gość gość
Ja pracowałam w Inkon. Na początku możną się trochę przestarszyć panią Edytą, ale to tylko na pozatku. Jak się ją pozna bliżej to jest bardzo spoko osobą. Ja z czystym sumieniem moge powiedzieć, ze ją polubiłam. Poza tym zarobki w porządku i spokój :)

Gość gość
Atmosfera bardzo fajna. Ogólnie dobre warunki tam dają. Finansowe również.

Gość GrafikaToJa
Zauważcie, że wszystkie te komentarze są skopiowane z innych portali na temat tej firmy. Natomiast kasowane są wszystkie inne komentarze - te prawdziwe, od byłych "pracowników". Nie nabierajcie się . Nie warto biletu kupować, by tam jechać.

Gość Napracytojasieznam
Byłam na okresie próbnym. Siadasz do komputera bez umowy, żadnej umowy! Wstydziłam się za: ciągłe pretensje kierowniczki uczącej mnie pisać między 3 linijkami (jak w podstawówce), odzywki kierowniczki do klientów („płatność kartą od 100 zł, jeżeli to nie A, B, C, M, N, O …”; „wszyscy wiemy, że mój sklep jest najlepszy”, „ale głupi ci klienci”), brak możliwości jakiejkolwiek decyzji (nawet paragonu wydrukować nie mogłam, a pracowałam w sklepie spożywczym). Pracuje tam Szefowa, Mąż? i jakaś dziewczyna na działalności, a także 300 pracowników rocznie po 1 dniu.

Gość gość
przestańcie tak oczerniać tą firmę to jest jakaś żenada ja pracowałam w inkonie i złego słowa nie powiem

Gość gość
Inkon jako pracodawca OKEJ

Gość Edzia Zz
jesli chodzi o atmosfere to na prawde ci powiem , ze baaardzo w porzadku . Inkon to jedno z przyjemniejszych miejsc w ktorych mialam okazje pracowac .

Gość Basia__90
Zero poszanowania dla pracowników. Byłam na „chwilę”, robiłam drobne i nonsensowe prace informatyczne, a do tego dorzucono mi inne proste nierozwijające czynności. Żeby to dobrze wytłumaczyć: taka potężna firma handlowa, że pracujesz w dziale informatycznym i handlowym na jednym stołku (plastikowym, niewygodnym stołku) według zasad wymyślonych przez mało-obytych ludzi. Jeszcze nigdy w życiu nie słyszałam, jak dużo rzeczy robię źle w tak krótkim czasie od osób w ogóle nie znających się na rzeczy. Najgorsze są poniżające odzywki do pracowników. Jedyny plus, że klientów tam nie ma, i nikt znajomy nie musiał tego widzieć i słyszeć. Ciągle przyuczani są nowi, tylko po to by wywrzeć presję na tych kilkudniowych którzy przekroczyli już magiczną granicę 10 błędów. Warto tam złożyć cv by w czasie dnia próbnego sprawdzić, jak jest w piekle.

Gość Drzeworytniczka
Edzia jest tak zadumana w sobie, że wszystkim to mówi wprost, do tego sama piszę większość komentarzy, i jeszcze podpisuje się swoim imieniem, bo wiadomo - najlepsze. Hahaha