Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozważanie: miłość, odległość, wzrost...pomoże ktoś?

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Nazywam się Rafał, mam 166,5 cm wzrostu i poznałem fajną dziewczynę ale mam 4 "ale".... "Ale - nr1. Zakochałem się w dziewczynie, której de facto jeszcze nie widziałem, to jeszcze jestem wstanie przetrawić, bo przecież gadamy, tfu, pisze nam się świetnie jest bystra, zabawna, ma czarujący uśmiech szczególnie jak pisze "haha" - zakochać się po prostu nie można. Dzień rozpoczynam z nią i go z nią kończę. I teraz zastanawiacie się w czym rzecz, o co Ci "gościu" chodzi? A no w tym że ja jestem starym kawalerem, lat 32, ona młodą pełną pasji 18latką , której w głowie zabawy wyjścia ze znajomymi. Wiekiem natomiast bliżej mi do jej mamy 10 a nie 14 lat różnicy...która i tak pewnie jej nie puści z domu, naśle brata duży chłop(ale o tym za chwilę), co robić?" "Ale - nr2. Mamy bardzo podobny styl - Styl nieznoszenia wzajemnie naszego stylu. Ona dress vs leginsy, ja natomiast koszula vs jeansy. Ona adasie najeczki ja Glany tenisóweczki. Ona Paluchy inne stwory rapowane, ja klasyka i Kelly Family nagrane...jedyny plus, nie cierpi szpilek(ale o tym za chwilę), co robić? " "Ale - nr3. Odległość. Tutaj akurat wyjdzie ze się czepiam, pewnie napiszecie: byś się poświęcił chłopie. Ale do sedna. Suwałki-Wrocław. Tylko 631 km / 7 godzin, bez sikania zaznaczam, autem, i 15 godzin autobusem. Dojazd, koszt paliwa zapewne pochłonąłby budżet przeznaczony "dla niej"...o czasie spędzonym w aucie wspominać nie warto, o tym że jakbym dojechał, pewnie od razu położyłbym się spać, a kiedy bym się wyspał, trzeba by było wracać...uprzedzając wasze pytanie: nie, nie może się przeprowadzić, wciąż się uczy. Co robić?" "Ale - nr4. I tutaj doszliśmy do kwestii kompleksów, jak wiadomo ma je każda kobieta (i słusznie!). Kiedy ją poznałem, wydawało mi się iż 166 i pół cm to całkiem dobry wynik, nigdy mi to nie przeszkadzało, nigdy nikt nie narzekał. Fakt, najwyższą partnerkę miałem 150 ale co tam...Do rzeczy! Któregoś miłego wieczoru, z głupoty(kretyn ostatni! A mógł żyć w nieświadomości) wypalił: ile masz wzrostu? Oczekując na odpowiedz zadowolony z siebie, z uśmiechem na ustach popija piwo...ni zowąd pada odpowiedz 167...Jak długo żyję nie pamiętam aby ktoś zgasił tak szybko uśmiech, tym bardziej w czasie kiedy trzymam piwo w ręku...konsternacja..."kuźwa, przecież jak szpilki założy to po mnie...do tego łysy, a tak by się postawiło coś na żel 1,5 cm gratis..." Szybko się wyjaśniło że szpilek nie nosi, uff(chyba po raz pierwszy się ucieszyłem że dziewczyna w kapciach na na imprezy wychodzi a nie w szpilkach). Myślicie, 0,5 cm to żaden problem. No jednak jest...mierzyła się nie wiadomo kiedy:"nie pamiętam", a nowego pomiaru nie chce popełnić. Więc pewnie z tych 0,5 zrobi się 2 a znając moje szczęście zanim się spotkamy jeszcze się ubiję i skurczę, więc może i będzie 3/4 cm różnicy! Może by i przeżył, ale tutaj pojawia się problem o którym wspominałem, brat! O tak, jedna z ważniejszych postaci w domu jeśli chodzi "wejście" do rodziny ukochanej...Na zdjęciach wydawał się "konusik", tyci tyci, a się okazało iż chłopisko spore. A więc patrząc ze strategicznego punktu widzenia stoisz już na straconej pozycji...patrząc na jej brata z dołu...już to przerabiałem, okulary mogą zaparować...powiedzcie mi moi kochani czy to się może udać? Aha zapomniał dodać. Dużo spędza czasu przed komputerem a jak wiemy komputer to zło. Internet to zło, CS GO to zło...nie żebym się przejmował młokosami, którzy do niej wypisują ale już zdjęcie Stathama z gołym torsem na pulpicie to już lekka przesada. No dobra, może wyglądam podobnie, też łysy, też podobne owłosienie(aczkolwiek czepia się włosów mych na plecach, a kiedy się pytam czy widziała Jason odwróconego plecami, to mówi że nie - ja wtedy: "że pewnie też je ma i się wstydzi pokazać"), też podobnie zbudowany - jedynie to Jason brodę musiałby zapuścić ale myślę że nie będzie to dla niego problemem. Będę wdzięczny za wszystkie sugestie! Wasz namiętny czytelnik, Rafał.

Gość ona_tez_ma
Zadużo myśli odległość wiek centymetry?!? nie istotne jeśli się dobrze rozmawia spędza czas miło trzeba działać a bardziej radziłabym się modlić aby nie widziała tego postu ;];];]

Gość gość
Najbardziej blahe problemy to te o cm i styl. Ogarnij sie chlopie. Co do wieku, sporo ale mam kuzynke co 12 lat jest. Takze milosc wszystko wybaczy

Gość gość
Czy ty gdzies pisujesz???:]] Chętnie bym poczytała kontynuacje sarkazm w pieknym wydaniu! a centymetrami sie nie przejmuj, no moze tymi, innymi :]

Gość gość
18 lat to gowniak.

Gość gość
Człowieku, nieźle się wjbałeś, 18 da Ci popalić...

Gość gość
"18 lat to gowniak." -dzięki, masz pewnie większą cyferke w wieku ale w głowie połowę mniej niż ja :) To ja, ta 18stka z postu.

Gość gość
hahaha:) Dobre xD