Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcowa mama

90 kg w 24tygodniu ciąży

Polecane posty

Gość gość
No to teraz wyjdzie cukrzyca ciazowa i zacznie sie zaciskanie pasa :-) lekarz ci wyjasni jak sie dobrze zywic majac cukrzyce, bo przeciez chcesz urodzic zdrowe dziecko, prawda?

Gość gośćMK
Marcowa mama, ja jutro idę na glukozę i jestem strasznie ciekawa wyników, bo też właśnie podejrzewam cukrzycę.. Może lepiej nie zwlekaj do przyszłego tygodnia?

Gość gośćMK
Marcowa mama, ja właśnie jutro idę na glukozę...jestem strasznie ciekawa wyniku, bo też podejrzewam, że cukrzyca wyjdzie.. Może lepiej nie zwlekaj do przyszłego tygodnia?

Gość gość
Tak cukrzyca, hormony....żre za dużo, ot cały sekret jej sadła.

Gość gość
To ja moge byc z siebie dumna :) Startowalam z waga 49 kg mam 160 , w pierwszej ciazy utylam 8 kg w drugiej 11 :) po pierwszej ciazy wrocilam do 49 kg w miesiac ! Po drugiej po pol roku od porodu wazylam 47 kg Da sie? Da sie ! Nie odchudzalam sie w ciazy , zeby nie bylo durnego gadania , jadlam normalnie ale niezarlam smieci i cukru tonami chociaz fakt troche cukru zjadlam bo mialam straszna faze na pomarancze

Gość gość
16.05 mało kobiet ma takie szczęście jak ty. widac jestes chudzielcem z natury, więc i przytyć w ciazy byłoby ciężko. Genów nie oszukasz. znam takie suchotniki jak ty. zero cycka, zero tyłka, ale dumne, ze chude!

Gość gość
gość dziś 16.05 mało kobiet ma takie szczęście jak ty. widac jestes chudzielcem z natury, więc i przytyć w ciazy byłoby ciężko. Genów nie oszukasz. znam takie suchotniki jak ty. zero cycka, zero tyłka, ale dumne, ze chude! xxxxxxxxxxxxx Ja prdl, jaka ty jesteś głupia. Jeśli ktoś jest niski, to taka waga jest w sam raz i uwierz, ze można w tej wadze mieć biust i tyłek, tłumoku. Dla grubasów to cyc musi wisieć do kolan, a doopa ma być wielka i pomarszczona od cellulitu jak kalafior - wtedy piejecie jakie to jesteście kobiece:O Goowno prawda, jesteście obleśne i tylko dewianci się na was łakomią.

Gość gość
16.25 ale rynsztok w gębie... domniemuję też, żeś gówniara x " jesteście obleśne i tylko dewianci się na was łakomią. " x Nie wiem do kogo pijesz, bo ja nie jestem grubasem :-) też mam 160 i ważyłam przed ciążą 56 kg i uważam, że to idealna waga, bo cycek D i ładna okrągła pupa. Nie wmawiaj mi, że przy 49 masz cycki i nie masz płaskiej d**y, bo jako nastolatka tyle ważyłam i kobiecej sylwetki nie miałam. Wiesz tłumoku, pomiędzy grubasami a wieszakami są jeszcze NORMALNIE WYGLĄDAJĄCE KOBIETY :-)

Gość Marcowa mama
Widzę że troszkę tu się pogubilismy i zaczynają się wyzwiska i obrazy.... Po co ? Nie znamy się tu tak naprawdę , nikt nikogo nie widzi i nie wie jak kto wygląda i czy ma powodzenie u facetów czy nie ... Chodzi tu tylko o wymianę doświadczeń i rady . Nie obrażajmy się .

Gość Marcowa mama
gośćMK dziś Marcowa mama, ja jutro idę na glukozę i jestem strasznie ciekawa wyników, bo też właśnie podejrzewam cukrzycę.. Może lepiej nie zwlekaj do przyszłego tygodnia? Xxxxxxxxx Może i racja . Odkładam to bo to dość nieprzyjemne badanie , ale nie nieuniknione. Więc do dzieła =)

Gość gość
no to radzę marcowa idź na krzywą, bo pewnie masz cukrzycę i jak jesz co chcesz, to możesz zaszkodzić dziecku.

Gość gość
16:35 napisz jeszcze jakie miałaś grube uda, bo przy tak niskim wzroście, nogi są krótkie i ważąc 56 kg wyglądasz masywnie. Sorry taka prawda, ale oszukuj się ile wlezie, każdy spaślak tak robi.

Gość gość
I nie zapomnij o oponie na brzuchu hahahaaaa tak wiem, miałaś plaski brzuch i cudowne wcięcie w talii. Wszystkie zbędne kg ulokowały ci się w doopie i cycu

Gość gość
Mam biustonosz 70c i nie mam plaski ego tylka, bo plaskosc tylka nie zalezy kretynko od tluszczu na d***e

Gość gość
Zadko kiedy nastolatki maja kobieca sylwetke, nawet te otyle.

Gość gość
jak nazywasz kogoś, kto wazy 56 kg przy 160 cm spaślakiem, to chyba masz coś z głową dziecko ;-) to się leczy ;-) tak się składa, że mam ładną figurę i nie zmienisz tego swoim wyśmiewaniem mnie, bo znam swoją wartość, a moje BMI jest idealne :-) także bujaj się :-) nie każdy musi być suchotnikiem, a w Twoje 70 C przy 49 kg to może uwierzą przedszkolaki :-P weź się gówniaro lepiej za naukę

Gość gość
Tak, nogi mam krótkie, ale nie zapominaj, że ty też :-P

Gość gość
Biust też nie zawsze ma coś wspólnego z tłuszczem. Jak mam średni biust, taki między B a C. I gdy przytyłam kilka kilo, to poszło mi wszędzie tylko nie tam. Gdy schudłam 10 kg, biust też nie zmalał, wciąż taki sam. Znam grube kobiety z małym biustem i chude z dużym. Więc mówienie, ze ty ważysz mało, i z pewnością nie masz tyłka i biustu jest bzdurą. Ja mogę być na to przykładem, bo tak jak pisałam biust mam średni, ale tyłek przy wadze 48 kg mam mega, bo od ponad roku systematycznie go ćwiczę i jest przepiękny. Ćwiczeń na duży biust jeszcze nikt nie wymyślił. Pracuję z dziewczyną, 31 lat i 39 kg wagi, chuda jak wiór, a piersi większe niż moje. Nie wiem skąd...

Gość gość
gość dziś jak nazywasz kogoś, kto wazy 56 kg przy 160 cm spaślakiem, to chyba masz coś z głową dziecko oczko.gif to się leczy oczko.gif tak się składa, że mam ładną figurę i nie zmienisz tego swoim wyśmiewaniem mnie, bo znam swoją wartość, a moje BMI jest idealne usmiech.gif także bujaj się usmiech.gif nie każdy musi być suchotnikiem, a w Twoje 70 C przy 49 kg to może uwierzą przedszkolaki jezyk.gif weź się gówniaro lepiej za naukę VVVVVVVVVVVVVVVVVV To nie ja pisałam, ze mam 70 C i nie ważę 49, a 48 kg:D Mam krótkie nogi, ale szczupłe, a to różnica niż krótkie i grube. Gówniarą już też nie jestem, 34 latka na karku. Pudłujesz, grubasku:D:D

Gość gość
56 kg przy 160 to jestes masywna, z pewnoscia nie gruba ale faktycznie podaj grubosci uda i reki ( w bicepsie )o d***e juz nie wspomne bo obtluszczona przy tym wzroscie i tej wadze Jestes masywna obtluszczona ale twoich najwiekszym problemem jest straszny brak kultury osobistej i szambo w gebie / ot wiejska prosta dziewucha

Gość gość
I co mam wam jeszcze mam zmierzyc i podac :-D ? Moze nr konta? Wiesz, mam w d***e co kto mowi o mojej tkance tluszczowej, bo tak jak ty twierdzisz, ze ja jestem masywna i obtluszczona, tak ja uwazam, ze ty jestes CHUDA i na pewno nie ma to nic wspolnego z kobiecoscia. i jeszcze pisze ktoras tu chuda, ze "ona jest dumna". Wiesz, ja mam inne powody w swoim zyciu do dumy i nie skupiam sie zeby dogonic lewandowska czy chodakowska i nikt mi nie wmowi, ze zle wygladam, bo moja samoswiadomosc mowi co innego, BMI to potwierdza. Macoe mozgi wyprane, ze tylko xs jest jedynym slusznym rozmiarem, a te 70c to w polowie wypchane gąbką pewnie. I kto pisze o szambie w gebie, to ja zostalam pierwsza zwyzywana cyt "ja prdl jaka ty jestes glupia" ze jestem oblesna, ze gruba itd wiec sie zastanowcie kto te burze rozpetal, jedna z was co cienia nie rzuca

Gość gość
Ta ja ta chuda i raz tylko ci odpowiedzialam ze mam 70c z mojej strony nie padlo na ciebie ani jedno zle slowo a ty wyzwalas mnie od chudzielcow bez d**y cycka nie kobiecej itd Odwali sie wiec wredna suko!

Gość gość
Jesssu ty z tym BMI za chwilę sraczki dostaniesz. Ja mam też w porządku BMI mimo 158 i 48 kg. Ty jednak mimo tego wyzywasz od suchotnic i tylko twoje BMI jest jedyne i słuszne. Nie wiem czy wiesz, ale wskaźnik BMI juz dawno został uznany za niewiarygodny i może być jedynie orientacyjny. Osoba z dużą tkanką mięśniową będzie wyglądać zupełnie inaczej niż osoba o tej samej wadze ale z tłuszczem zamiast mięśni i BMI można w tym wypadku o doopę roztrzaskac. Wejdź na profil klaudii szczęsnej i zobacz jak wygląda przy 160 cm i 59 kg. Nawet do pięt jej nie dorastasz ze swoimi 56 kg.

Gość AAleksAA
Witam, mam 170cm wzrostu. Przed pierwszą ciążą ważyłam 70kg. Kilka miesięcy przed ciążą ważyłam nawet 65kg, ale jak postanowiliśmy staram się o dzidziusia odstawiłam dietę 1000kcal i przybyło już po kilku tygodniach 5kg. Podczas pierwszej ciąży przytyłam 26kg. Wiem, że dużo. Sądziłam jednak, że to efekt odstawienia diety, na której byłam przez pół życia. Po porodzie zostało 15kg do zrzucenia. Ciężko było, ale udało się zrzucić 10kg. I znów zaszłam w ciążę. Odstawiłam dietę i przytyłam do 85kg. Niestety poroniłam w 9 tygodniu. Już nie wracałam do diety, bo wiedziałam, że za kilka miesięcy znów będziemy się starać o dzidziusia. Zaszłam w kolejną ciążę i obecnie prawie tak jak Autorka jestem w 22tc. Ważę 90kg. Bardzo pilnuję wagi. Staram się nie jeść słodyczy i nie podjadać wieczorami. Jem dużo zdrowiej niż w pierwszej ciąży, bo jem to co moja mała pociecha. I tak czuję się okropnie z tą wagą. Nie mogę się doczekać kiedy wrócę do moich 70kg. Glukozę sprawdzam co jakiś czas. Mam jeszcze w normie, ale w górnej granicy. Autorko nie napisałaś nic jak jesz. Ciągnie Cię do słodyczy? Mało jesz czy dużo w porównaniu z czasami przed ciąży? Ile masz lat? Ja już zbliżam się do 40 i widzę, że im człowiek starszy tym trudniej zrzucić nadprogramowe kilogramy. Pilnuj wagi Autorko. Postaraj się do końca ciąży nie przekroczyć setki. Ja mam taki cel.