Gość Mariusz ree Napisano Grudzień 4, 2017 Pewnego dnia jak byłem na tej stronie to od tego momentu zacząłem robici siku i kupe w majtki. Moja mama to zauważyła i kupiła mi pampersy i wźeła wszystkie majtki i zamieniła na pampersy . Kolejnego dnia do szkoły a tam same pampersy i co zrobić to ubrałem a mama dodała do mojego sijadania take coś że musiałem zrobić kupe i siku więc robię na przerwie w szkole do pampersa nikt nie czuje potem na lekcji mama wchodzi i muwi o hoci zmienić pampersy moje dziecko wszystky się simiali a to nie koniec po pan nauki był na przerwie i przed całom klasom mnie rozebrała i mi pampersy. I to mi robi jusz 2 tygodnie wszystko to prawda i wtym momencie też mam ubranom pampersa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciusiek 1 Napisano Luty 2, 2023 Dnia 4.12.2017 o 19:07, Gość Mariusz ree napisał: Pewnego dnia jak byłem na tej stronie to od tego momentu zacząłem robici siku i kupe w majtki. Moja mama to zauważyła i kupiła mi pampersy i wźeła wszystkie majtki i zamieniła na pampersy . Kolejnego dnia do szkoły a tam same pampersy i co zrobić to ubrałem a mama dodała do mojego sijadania take coś że musiałem zrobić kupe i siku więc robię na przerwie w szkole do pampersa nikt nie czuje potem na lekcji mama wchodzi i muwi o hoci zmienić pampersy moje dziecko wszystky się simiali a to nie koniec po pan nauki był na przerwie i przed całom klasom mnie rozebrała i mi pampersy. I to mi robi jusz 2 tygodnie wszystko to prawda i wtym momencie też mam ubranom pampersa. Zazdro z tymi pampersami ale wsp tej siary w szkole pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach