Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowanie dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Witam wczoraj próbowałem umówić się z dziewczyną. Spytała mnie o której godzinie mogę, bo ma załatwienia jutro. Spytałem o której ma te załatwienia to albo rano albo popołudniu albo wieczorem. Nie odpisała. Potem się wnerwiłem że nie umie się określić, bo ja nie wiem kiedy ma te sprawy załatwiać. Obraziła się. Po czym że nie może pisać bo jest u znajomych, a potem powiedziała że jutro (czyli dziś) jest umówiona znowu ze znajomymi.

Gość gość
Splawia cie i tyle slepy jestes?

Gość gość
raczej wkurzony

Gość gość
Ej, to jest najgorsze możliwe zachowanie. Nie dziwię Ci się że jesteś wkurzony. Takie odpowiedzi wiadomo że są zbywaniem, ale zawsze gdzieś tam z tyłu głowy pojawia się nadzieja, że może jednak to tylko przypadek i potem będzie ok. Naprawdę, niektórych ludzi nie stać na to żeby normalnie odpowiedzieć że nie są zainteresowani :O

Gość gość
Też bym się wkurzyła. No sorki, albo się laska jakoś określa, albo nie. Masz czekać aż się zdecyduje i dopiero pod nią ustawiać? Albo złapała bezsensownego focha zamiast się określić i jak dorosły człowiek pogadać,albo Cię właśnie zbywa.

Gość gość
Powiedziała że nie podałem konkretnej godziny , ale jak mogłem podać jakieś konkrety jak nie wiedziałem kiedy ma załatwiać te swoje sprawy, mogła powiedzieć rano, popołudniu , albo wieczorem. Wtedy bym się określił a tak to sam nie wiedziałem co napisać

Gość gość
Wiesz, Ty chciałeś dobrze i chciałeś dać jej komfort wyboru,dostosować się do niej pomimo tego,że ona nie umiała nic sensownego określić. Jeśli mogę to na przyszłość dam Ci radę:). Pisz lasce,że tobie np. po południu pasuje, konkretnie,co zrobi jej problem:). Pozniej możecie się dogadywac. Ona jakiegoś focha złapała .

Gość gość
Powiedziała że może w niedziele może do 17:30 tzn nie wie czy może ale mnie informuje

Gość gość
To może,czy nie może? :). Wiesz, śmieszne to jest. Weź jej napisz,że ok,niech da Ci znać to może dacie radę się sie spotkać,nie teraz to moze innym razem skoro jeszcze nie wie,ale nie czekaj na nią tylko sobie czas zorganizuj . Dziwna jest. Ja osobiście na taką odpowiedź bym dała sobie spokój.

Gość gość
Może laska czeka aż zaczniesz ja błagać o spotkanie i będziesz udowadniał że ci zależy ,niektóre tak mają,a z takimi daj sobie spokój.

Gość gość
No wydaję się w porządku. Tylko od początku coś było nie tak. Jak mieliśmy się umawiać to jej wyskoczyła choroba, mówiła tydzień temu że nie wie co może być w poniedziałek bo jest chora , i że może mieć gorączkę, jak widać już w niedziele była u swoich znajomych, a w poniedziałek gdzie niby miała mieć gorączkę i być chora, mówi mi dzień przed że ze znajomymi jednak się umówiła bo ja sie nie umiem określić. A ja nie wiem kiedy ona miała te sprawy załatwiać. Zaraz się okaże że znowu coś wymyśli.

Gość gość
Chłopie weź miej jaja i ją olej. Tego kwiatu to pół świata.

Gość gość
Odpuść. Może jest w porządku, ale nie jest zainteresowana. Kobiety są różne, dziwaczne,wiem,bo jestem kobietą,ale to działa jak u mężczyzn. Jeśli jest zainteresowana,to chce i znajdzie sposób.

Gość gość
powiedziała że sprawd******alendarzu czy nie ma wtedy żadnych planów.

Gość gość
eeee

Gość gość
Ale z ciebie cipcia dająca sobą kręcić jak gówniarz.