Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to znaczy ze stre panny sa psychicznie ulomne ?

Polecane posty

Gość gość

wg facetow

Gość gość
faceci tak mowia o kobietach, wiec pytam co macie na mysli konkretnie ? na czym ta ulomnosc polega ?

Gość gość
ja też pierwsze słyszę :) słyszałem o desperacji, staropanieńskich nawykach itp., ale ułomne? nie słyszałem

Gość gość
No właśnie ta ułomność to dokładnie: desperacja, staropanieńskie nawyki, a także świadomość, że są już niewielkie szanse na znalezienie fajnego faceta, zgorzknienie, frustracja, złośliwość, nienawiść do młodszych i ładnych kobiet, kompleksy, przerzucanie swoich wad na facetów itd.

Gość gość
staropanienskie nawyki - to co takiego ?

Gość gość
20.42 brednie

Gość gość
zazwyczaj mowilo sie o starokawalerskich nawykach, np. noszeniu przy sobie zawsze chusteczki, parasola czy wożeniu na tylnym siedzeniu paczki chusteczek velvet trojwarstwowych wyciaganych z pudełka.. burku..

Gość gość
Są egoistyczne nie potrafią wzpolzyc z innymi maja dziwne przyzwyczajenia gadają do siebie i hoduje koty

Gość gość
dziś tez taka jestem, a stara panna nie jestem - miedzy 18 a 26 r.ż. mialam faceta, liczne z nim stosunki seksualne, obecnie od 4 lat sama, a wiec panienka juz dawno nie jestem, a stara tez jeszcze nie, gdyz mam 29 lat. tez cie caluje w twoja żyć :)

Gość gość
Nie jesteś dziewicą, a dziwką :o I do tego starą panną, 29 lat? to już prochoo

Gość gość
liz moja rzyc ,,,

Gość gość
20.42 - idealnie opisane.

Gość gość
Takiej starej d**y za sto milionów nie rusze! A fuj! :o

Gość gość
Polacy to debile . Laska która miała faceta i go kochała to dzifffka?25 latka jest stara?Was pop*********iło?Haha:D 25 latka to bardzo młoda dziewczyna/kobietka a wy chrzanicie was stare dziady/prawiczki zadna nie chce wezcie sie za 10 latke pedofile skonczone.

Gość gość
Jak można napisać że od 10 roku życia dziewczynka jest atrakcyjna?Fu własnie 14-19 latki są średnie lepsze są dziewczyny 20-26 lat a przed 30 stką i po 30stce też dopiero przed 40 stką są takie sobie . I mówię to jako bardzo młoda 21 latka mój wpis : gość dziś pozdrawiam i nie słuchajcie dziewczyny/kobietki +27 takich typów a wy typy się leczccie bo to obsesja i głupota co piszecie xd

Gość gość
To, że "stara panna"uwielbia koty ma się nijak do rzeczywistości. Niektóre nie tolerują kotów zupełnie, nie cierpią ich, dzieci, psów, ani jakichkolwiek stworzeń, które brudzą, smrodzą i w ogóle żyją ☺

Gość gość
to znaczy tyle samo ze cos musi z nimi byc nie tak ze w wieku 50 lat kobieta nie znalazla sobie faceta na powaznie tylko jest ciagle sama. to znaczy ze moze ma chore jazdy, ze ma dziwne nawyki nie do zaakceptowania, moze ma zbyt wygorowane wymagania, ze moze jest zrzędliwa, ze woli glaskac kotka pieska i sprzatac w domu niz byc z facetem ktory jej zrobic cos strasznego...np zostawi skarpete na dywanie

Gość gość
To oznacza że mają zryty łeb i są niestabilne emocjonalnie, jednego dnia szukają romantycznej miłości a za tydzień raz się żyje impreza i sex z kim popadnie potem depresja nikt je nie rozumie, wydają pół wypłaty na kieckę by poprawić sobie humor która za kilka dni tną nożyczkami bo miały zły dzień. Olewają zakochanego fajnego faceta który jest dla nich oparciem i dają rowa pierwszemu macho, potem szukają dojrzałego i biorą się za żonatego. Znam jedną która to wszystko zaliczyła w trochę więcej niż miesiąc.

Gość gość
Jednak nie mam zrytego łba. Co za ulga.