Gość badlygirl1993 Napisano Grudzień 4, 2017 Poznałam na jednej z imprez u moich znajomych pewnego chłopaka na imie miał Tomek i rozmawialiśmy, którtką chwilę. Nagle po jakimś czasie Tomek napisał do mnie z pytaniem, czy moglibyśmy umówić się na kawę, niestety przez prawie rok do takiego spotkania nie doszło, ponieważ caly czas coś było na przeszkodzie. Właściwie z Tomkiem w ogóle nie rozmawialismy ze sobą, tylko on co jakiś czas, pytał się co z naszym spotkaniem, ale i kroć sie umowilismy, zawsze była jakaś kłoda, więc się nie spotkaliśmy, nie odzywalismy się do siebie i ja już dawno go nawet nie pamiętam. Nagle po prawie roku, dostaje wiadomość od Tomka, czy go jeszcze pamiętam, piszemy przez chwilę i zaprasza mnie na kawe i tutaj pojawia się moje "ALE". Dowiedzialam się, że Tomek ma dziewczyne i to od długiego czasu, bo od ponad 3 lat, mają ustawiony związek na jednym z portali społecznosciowych, mają tylko jedno wspólne zdjęcie, które nie wiele znaczy, poza tym zauważyłam, że Tomek jakoś specialnie się tą dziewczyną nie chwali, ani w internecie, ani znajomym ani nikomu, tak jakby jej nie było. Wyszło na to, że próbował jak i próbuje umówić się ze mną, kiedy jest w związku, czuje się nie komfortowo z tą sytuacją i nie wiem co o tym myśleć, chciałabym się spotkać, jednak czuje że jest to nie " fair" w stosunku jego dziewczyny. Bardzo prosiłabym, abyście napisali mi co wy sądzicie o tej sytuacji i z góry dziękuje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach