Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się.

Polecane posty

Gość gość

Już któryś raz z rzędu mam bóle w okolicy skroni takie ciśnięcie, czasami przechodzi na drugą stronę.

Gość gość
a moze to jest związane z wysokiem cisnieniem? Mnie tez ostatnio sie zdarzyło takie dziwne uczucie, jak sie nie wyspałam. Jak sie człowiek nie wyśpi, to podobno wzrasta cisnienie mocno

Gość gość
Ciśnienie mam niskie albo takie w normie. Strasznie się boję pójść do lekarza i dowiedzieć się najgorszego. Najbardziej boli mnie pod wieczór, czasami mam mdłości, a też co zdarza mi się bardzo często- wstając mam uczucie jakbym miała zaraz paść na ziemię. Albo nawet schylając się a następnie pstujac tracę równowagę.

Gość gość
Udaj się do lekarza rodzinnego!

Gość gość
Lekarz rodzinny może jedynie dac mi skierowania na badania.

Gość gość
bardzo mozliwe, ze to nic powaznego nie jest. Zawroty głowy sa b powszechne, moze je wywołac wszystko, ja miałam przez refluks żoładkowy takie zawroty, powinnas jednak isc do neurologa

Gość gość
niskie ciśnienie, głowa wtedy między kolana i przeczekać, kawę zrobić, a jak boli głowa to kolę wypij, mnie to zawsze pomaga lepiej niż kawa, ale też pewnie mało wody pijesz i stąd takie bóle, ja mam tak niskie ciśnienie i teraz już bardzo rzadko mam takie historie ale czasem się zdarza, kiedyś to codziennie, ledwo z łóżka wstałam to się musiałam położyć bo z nóg leciałam, zimne i gorące poty na przemian :(

Gość gość
Staram się pić dużo wody, ale często zapominam. Czasami przez cały dzień nawet nic nie wypije, dopiero wieczorem herbata. Czasami czuje jak jakbym leciała,nie panowała nad ciałem,ale normalnie mam panowanie,jestem sztywna.

Gość gość
A moze poprostu zatoki? Czesto mdli kiedy bola..

Gość gość
Ja tez bardzo malo pije i tez mam zawroty czassm mam uczucie ze zaraz spadne etc.

Gość gość
To nie temat na to forum!!!!!

Gość gość
dziewczyny nie wolno się odwadniać, postawcie sobie w pobliży łapska szklaną butelkę z wodą i co chwilkę po małym łyczku pijcie cały dzień. Mam małe buteleczki po 300ml i 4 wypijam przy kompie, nie jest dużo ale mnie wystarcza i już nie słabnę wcale

Gość gość
Zatoki nie bolą przy skroniach.

Gość gość
Nie panikuj. Ja też ostatnio się na raka nakrecalam. Najpierw powiększone węzły chłonne 3 tyg antybiotykow i nic dalej to samo. Cała popłakana już szłam na usg. I co wszystko w normie. Potem coś mi się zrobiło między piersiami jakiś guz. Też już miałam najgorsze obawy. Okazało się że to zwykły tłuszczak. Idź do lekarza może to zmęczenie może stres.

Gość gość
Idź do lekarza

Gość gość
Tak, idź do lekarza. U mnie uznano, ze to migrena, dostałam proszki na receptę. Ale tutaj nikt Ci tego nie zdiagnozuje.