Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mali giganci, nie wierze , ze nie ustawione

Polecane posty

Gość gość

jakos tak wlasnie widziałam reklamę tych małych gigantow i dziewczynka powiedziała do wojewódzkiego, ze jest starym piernikiem, chajzer zawsze tak podgada dzieciaki, ze wala takie teksty smieszne niby na koniec rozmowy, kiedyś dziewczynka zaczepila chylinska tekstem, królowo lez. nie wierze, uważam , ze te teksty sa ustawione, dzieci sa takie chochliki ale w tym programie az za bardzo, jak sadzicie? nie to ze jestem fanka tego programu, ale nurtuje mnie to jakos:)

Gość gość
Też uważam, że to ustawione. Na pewno trzymają się scenariusza.

Gość gość
Nie oglądam bo mnie te dzieci denerwują takie bezczelne, pyskate i przemadrzale.

Gość gość
Tez nie cierpie tego durnego programu i tych bachorow tam wystepujacych

Gość gość
No widac że dzieci mówią co im każą. Też mnie wkurzają te małe zmanierowane gn...e

Gość gość
Nie wiem ale kiedys widzialam odcinek w ktorym o wejscie rywalizowaly dwie dziewczynki i wygrala potwornie falszujaca a ta ktora spiewala ok odpadla. dla mnie od razu ten program przestal istniec. wygladalo na ustawke ze ta dziewczynka ma wejsc. potem jeszcze widzialam jej wystep i stala jak kolek , spiewala i falszowala niemilosiernie. nie wierze ze jej pojawienie sie w programie nie bylo ustawione.

Gość gość
A ja nigdy nie oglądałam tego badziewia ani innych z dziećmi.

Gość gość
Tez nie lubie takich przemadrzalych dzieci. Pyskate i takie glupio - madre. Nie ogladam:)

Gość gość
Te programy są dedykowane pewnej grupie odbiorców, takich hmmm.. powiedzmy niewymagających. Jak zresztą 95% tvnowskiej papki. Powiedz mi, co oglądasz, a powiem ci, kim jesteś.

Gość gość
Oczywiście że ustawione jak większość tego co widzimy w tv - teleturnieje, reality show, reportaże, talk-show a o paradokumentach nawet nie ma co wspominać. Wyluzuj, to tylko telewizja.

Gość gość
Właśnie! I wszystkie są takie urocze i takie utalentowane i w ogóle najbardziej najbardziej najbardziej. Tu nie chodzi o zazdrość, zawiść ale spójrzcie na program Master chef junior. Zwrociliscie uwagę, na to że tam praktycznie nie padają negatywne stwierdzenia? Nic. Nic, że coś mogło pójść źle. A dzieciaki są traktowane jak mali bogowie. Wszystko tylko pod nich. Zero prawdziwych opinii, odczuć czegokolwiek. Tak bardzo ten program jest wykreowany, że nie chce mi się tego oglądać.

Gość gość
Nie sa urocze , sa chamskie , rozwydrzone , zarozumiale i glupio madre a rodzice na widowni ciesza michy z tych malych chamidel . W masterchefie dzieci nie byly takie chamskie , byly sympatyczne i respekt do jurorow mialy a szlaly jak bylo wolno MG to dno , stwierdzam to po jednym odcinku pierwszej serii jaki widzialam , dalej nie dalam rady tych bachorow ogladac i tych idiotow rodzicow

Gość gość
gość dziś To widocznie źle oglądałaś, bo padały twierdzenia, że coś zabrakło, że prezentacja nie taka jak być powinna itd. Poza tym te dzieciaki naprawdę wiele potrafią, a MG to zgodzę się z gościem z 16:20 to dno. Tam nie ma talentów, jest chamstwo. Może i ustawione, ale chamstwo. Za tekst w stylu stary piernik, w moim pokoleniu dostałoby się centralnie w twarz. To było nie do pomyślenia. A tu promuje się brak szacunku do dorosłych.

Gość gość
Macie rację. Nie lubię kiedy rodzice chelpia się swoimi dzieciakami a one są mocno przeciętne, żeby nie powiedzieć gorzej i do tego tak aroganckie, bezczelne i chamskie. A powiedz tylko słowo, to Cię zjedzą żywcem.

Gość gość
nie lubie rozwydrzonych dzieci

Gość gość
Jak widac ktos to oglada skoro takie gowno nadal leci , inaczej zdjeli by z anteny

Gość gość
Mnie te dzieci irytują, już reklamy mi z wiele, programu nigdy nie oglądałam. Master chefa lubię, ale wolę z dorosłymi. Dzieci tam występujące raczej też nie były przypadkowe i chociaż talent kulinarny miały to pewność siebie i cięty język jeszcze większy :-( Nie wiem z jakich środowisk pochodzą te dzieci, ale przegrzebki, małże św. Jakuba itp. to nie są raczej ulubione dania 9 latkow a takie serwowali na dzień dobry. Mali-starzy przemadrzalcy.

Gość gość
Moj syn ma 11 lat i potrafi tylko tosta z salami zrobic :0

Gość gość
A moj bulke z maslem i kielbaske na cieplo sobie ugrzac;) . masterchef to bylo duzo dzieci restauratorow

Gość gość
Ka moj pizze w mikro potrafi odgrzac :) Skad wiesz ze to byly dzieci restauratorow ? Oj chyba nie

Gość gość
Też nie lubię takich dzieci i nie oglądam tego programu. Obejrzałam kilka odcinków i mnie to zniechęciło. Takie głupio przemądrzałe dzieciaki.

Gość gośćj
Niestety dzieci mają narzucane gotowe teksty

Gość gość
Tak się nie zachowują spontaniczne dzieci. Denne te programy że patrzeć nie ma na co.

Gość gość
W TVN wszystko jest wyreżyserowane

Gość gość
Ktory madry rodzic posle do takiego szamba swoje dziecko?

Gość gość
Dokładnie, te dzieci ani za grosz nie występują spontanicznie, mają wyuczone teksty, jest to wręcz żenujące. Sama mam 2 dzieci-10 i 11 lat-nie są to super skromne, ciche dzieci. raczej takie dość wygadane,******iwe, wesołe-ale jakby któreś z nich powiedziało do dorosłego, że jest "starym piernikiem", to zdjelabym skutecznie ten glupowaty uśmieszek z jego ust, a nie chichotala zadowolona, jak ci rodzice na widowni :-( najgorsze jest to, że dzieci chętnie oglądają ten kretynski program i najchętniej bralyby przykład :-(