Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZEMU?

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest ze faceci przeciętni i brzydcy mimo starań nie maja często u dziewczyn kompletnie brania zaś przeciętne lub nawet brzydkie dziewczyny gdy same podbija do faceta, zrobią sobie makijaż, to wychaczą czasem przystojniaka i potrafią go utrzymać przy sobie. Jako ze sam jestem dość przeciętny z wyglądu to z czasem zacząłem celować raczej w przeciętne a nawet brzydkie dziewczyny. Patrzyłem bardziej na charakter i tylko moze jedna dwie cechy wyglądu które lubię ( choc sam jestem w miarę szczuply to lubię np dziewczyny ciut krąglejsze). Były dwa przypadki gdzie na znajomej zależało mi bardzo lecz mimo starań zostawałem tylko znajomym. Potem dowiadywałem sie ze ta umawia sie z jakimś całkiem przystojnym gościem i w obu przypadkach związki te o dziwo przetrwały do dziś. Podobna historie usłyszałem od kolegi. Zresztą często nawet nu na kafe ładne dziewczyny skarżą sie,ze te brzydsze maja chłopaków. Czemu tak sie dzieje? Czemu faceci maja tak male wymagania co do partnerek a one tak wysokie?

Gość gość
Musisz zapytać jakieś ciacho które ma brzydule.

Gość gość
Bo jesteście leniwi, a o ładną trzeba się starać :P Poza tym macie większe parcie na seks.

Gość gość
To nie kwestia tego że ktos jest ładny czy przydki...tylko podjeścia do życia. Ludzie z reguły piekni z reguły lubią sie bawic, nie maja problemu wyjsc tu czy tam i sie pobawic. Są bardziej wyzwoleni, zwariowani co raczej sprzyja w ławosci nawiazywaniu relacji...czy to jednonocnych czy krutszych. Ludzie raczej brzydcy czy przecietki sa jednak bardziej skryci i patrza powazniej na załozenie zwiazku czy rodziny. Wiec...tak jakby predzej dobierze sie w staly zwiazek ktos przecietny z przecietnym czy brzydkim. Druga sprawa jest to ze ludzie piekni, bedacy tego swiadomi góry maja wygórowana wizje partnera i odrzucaja tych z nizszej półki...a ci z kolei od razu daja za wygrana. Chociaz zdaza sie ze i taki starajac sie zdobywa serce kobiety. Inna sprawa jest to o czym mowisz...kobieta niezbyt urodzajna predzej zdobedzie przystojnego faceta np dlatego ze te najpiekniejsze chca sie jeszcze bawic, one bardzo zwracaja uwage na wyglad i na to aby je adorowac...wrecz tego wymagaja...co jest meczace i nudne na dalsza mete. wiec aki facet gdy zobaczy ze moze ciut mnie ladna dziewczyna jest ciepla, dobra, dba o ognisko domowe i mysli powazniej woli ją. Mysle ze to dziala tez w odwrotnej kolejnosci...tylko kwestia tego ze ty akurat spotkales przystojniakow ktorzy zwrocili uwage na brzydsze. U mnie z kolei jest na odwrót..jak patrze teraz na fb na kolezanki z klasy, piekne kolezanki ktore kiedys przebieraly w facetach za czasow szkolnych to wyszly za maz za przecietniakow i sa szczesliwe. moze po prostu trzeba miec poukladane w głowie. moj facet np jest przystojny ale nie jeden sie taki krecil...ale ten jeden tylko mi zakrecil w glowie bo nie wstydzil sie mnie przy kolegach, traktowal normalnie i nawet gdy mnie nie bylo z jego kolegami wiem ze mowil o mnie dobrze a nie robil podsmiewania sie typu "ooo ta zas sie spoznila bo sie musi wymalowac, aaa jak to baby".

Gość gość
Wszystko moźna jakoś przetrwać.

Gość Carycka
Skoro uwazasz że twoj wyglad jest problemem , moze warto podniesc swoja atrakcyjnosc. Dziewczyny tez pracuja nad swoim wygladem zeby bardziej podobac sie mezczyznom. I jest jeszcze taka cecha, POCZUCIE HUMORU. Paradoksalnie, ci co robia z siebie pajaca maja wieksze powodzenie. Zabawny, blyskotliwy, zadbany chlopak zawsze ma branie:)