Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StarajacaSieODzidziusia

Wyniki testu pozytywne , a okres jednak sie pojawil ..

Polecane posty

Czesc. Z narzeczonym staramy sie o dzidziusia juz okolo roku, regularnie wspolzyjemy w czasie dni plodnych.. Cykle mam 25-26dniowe. Miesiaczka zawsze przychodzila na czas. Tym razem spozniala sie 4dni.. Zrobilam test o czulosci 10, wyszla blada kreseczka (ale jednak!-dodam, ze nie robilam z porannego moczu, tylko okolo godziny 8smej), drugi test (czulosc 25) wykonalam wieczorem (druga kreseczka wyszla prawie niewidoczna). Wieczorem kochalismy sie z narzeczony, a rano jak wstalam, to dostalam okres i brzuch rowniez mnie pobolewa jak zawsze przy miesiaczce.. Nie wiem co o tym sadzic.. Czy to mozliwe, zeby testy sie mylily, czy moze to poronienie, a moze akurat cos normalnego? Dodam, ze przez te pare dni, co spoznial mi sie okres mialam nabrzmiale, bolace piersi, wymiotowalam, nie mialam apetytu, pojawil sie problem z zasnieciem i biegalam czesciej do toalety..

Gość gość
Najlepiej bedzie zrobic hcg ale od siebie dodam ze ja mialam plamienia jak na okres w czasie spodziewanego okresu do 5miesiaca ciazy

Ale mialas obfite te plamienia? Bo ja mam jak normalny okres.. Brzuch mnie boli rowniez jak przy zwyklej miesiaczce. Za jaki czas najlepiej powtorzyc test nim udam sie do lekarza?

Tym bardziej , ze miesiaczka zjawila 5 dni po spodziewanym terminie.

Gość gość
Ja mialam zawsze skape krwawienia i w ciazy tez byly skape i krotko trwaly. Bol brzucha na pewno byl przez pierwsze 2mc pozniej juz tylko plamienia. Powtorz jeszcze test ale najlepiej bedzie zrobic badania krwi w dwa kolejne dni zeby sprawdzic czy hcg przybiera

Gość gość
ach te blade kreseczki.. Albo jest druga czerwona i ciąża, albo niby cos tam jest ale bardziej oczyma wyobrażni, i ciąży nie ma

Gość gość
Dwie kreski nie zawsze oznaczja ciążę. Może to być również, jakaś choroba. Radziłbym do lekarza się wybrać.

Czyli myslisz , ze moze byc szansa , ze to jednak ciaza , a nie np. samoistne poronienie ? Czwartek/piatek pojde na te badanie krwi , a wczesniej powtorze test , tylko czy podczas krwawienia test nie zostanie "sfalszowany" ?

Oczyma wyobrazni , to tej drugiej kreseczki nie widzialam , tego mozesz byc pewny/pewna . Jakby sie dalo wstawic zdjecie , to bym wstawila .

Gość gość
to kup test, niech twoj facet zrobi test i zobaczysz ze tez wyjdzie "blada" druga kreseczka :)

Gość gość
Blada kreseczka to tez kreseczka tym bardziej ze w dwoch testach wyszla! Ale rzeczywiscie do lekarza tez powinnas pojsc lepiej wszystko sprawdzic!

Gość gość
Mysle, ze to ciaze biochemiczna byla. Tak sie bardzo czesto zdarza.