Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zadaje się z ludźmi tylko dlatego że są mi potrzebni czy jestem falszywa

Polecane posty

Gość gość

Po wielu rozczarowaniach ludźmi stwierdziłam że nie warto się starać i dawać siebie innym. Ludzie to wykorzystują a potem maja cię gdzieś. Zadaje się więc z nimi bo mogą mi być kiedys potrzebni. Nienawidzę mojej koleżanki prostaczki i szmaty ale muszę mieć z nią kontakt bo jest mi potrzebna. Czy wy też tak robicie?

Gość gość
Jesteś raczej i interesowna, mnie czasami się to zdarza i myślę że innym również.

zgadzam się z autorką, ja nawet woógle się już z Nimi nie zadaje bo mnie tak wk'urwiają...

Gość gość
Kiedys byłam bardzo empatyczna,szanowałąm innych,pomagałam.Niestety dostałąm tyle kopniaków ,że mam identyczne podejście. Jeżeli już zadaje sie z ludzmi to wyłącznie po to żeby mieć z tego korzysć.Nawet w odniesieniu do rodziny (wyłączając męża i dziecko) bo i rodzinka sie na mnie w kryzysie wypięła.

10:41 dokładnie, miałem tak samo... wszędzie chcą cię tylko wykorzystać... twoją dobroć

Gość gość
Mam tak samo. Zadaje się z kim bo wiem że może mi np kasę pożyczyc czy robotę załatwić a najchętniej bym wszystkich wystrzelala. Mojego faceta nie nawidze przez co co ki zrobił ale robię dobra minę i udaje dobra żonę bo on dobrze zarabia a pozatym nie chce zostać sama z dzieckiem. Ale jak tylko stanę na nogi kopne go w zad...

Gość gość
Dobrze robisz, to zdrowe podejście. Popieram. Też jestem rozczarowana ludźmi, znajomymi... Nie do wiary jak inni potrafią zawieść. Nie próbuje już nawiązać z kimś nowym znajomości bo ja wiem jak to będzie wyglądało. Ostatnio kupując coś przez olx - po zadaniu rzeczowego pytania (w żaden sposób nie bylo wulgarne ani nic prowokujacego) zostałam zwyzywana i Pani się obraziła. Zapytałam tylko o dowód zakupu. Ludzie powariowali. Nie da się już z nikim po prostu być, spędzać czas, wszystko interesowne.

ja do Nich z sercem na talerzu, a Oni mi butem w ryj ~ dlatego nie mam żadnych znajomych...

Gość gość
A rozkraczona narzezczona psychopato o tym wie? Ale ona też jet interesowna i tylko z takimi się zadaje, od ktorych ma korzyść jakąkolwiek