Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Była a przyjaciel

Polecane posty

Gość gość

Proszę was o pomoc. Niekoniecznie wiem jak się zachować, rozstaliśmy się z moją dziewczyną, w dużej mierze przez mój problem. Dowiedziałem się że ona pisała o tym całym problemie z moim przyjacielem, on tak jakby ją wspierał i również najeżdżał na mnie ( zdaje sobie sprawę ze jestem trochę za miękki i wrażliwy l.). Próbowałem to wszystko naprawić i wrócić do niej, ale wiedziałem ze dobrze im się pisze. Przez niego chciałem załatwić spotkanie z nią, ona pisała jako ofiara i ze spotka się ze mną, ale później dopisała mu coś aby nie traktował jak propozycje i aby to wykasował - mianowicie ze chce się jej bzykac, ale ja odpadam. On miał dziewczynę i wspomniał ze nie odpowie bo to byłaby odpowiedz na propozycje, ale kupią jej na święta wibrator... cały czas boli mnie ta sytuacja, pomimo tego że powiedziała mi że to koniec. Najgorsze jest to że mi wspominała iż ma problemy z libido, a jemu tydzień po naszym rozstaniu to napisała, a obserwowałem że chyba zaczyna się nim interesować... teraz nie wiem o czym piszą, wiem ze piszą. Zastanawiam się czy też nie doszło między nimi do czegoś, ale i tak wiem ze się tego nie dowiem. Jakie mogę mieć nastawienie do sytuacji, proszę o pomoc

Gość gość
ile macie lat?

Gość gość
No coz, jak tak ochoczo pisza i to o seksi, to juz mozesz go wykreslic z listy przyjaciol i o niej tez zapomniec.

Gość gość
Studiujemy wszyscy razem

Gość gość
ile macie lat!!!!?

Gość gość
Jest mi bardzo smutno że masz o mnie takie złe zdanie. Twój przyjaciel dał mi linka do tej wiadomości na forum, dlaczego brudy pierzesz na forum zamiast rozmawiać ze mną. To że ci wawrzon nie stawał za każdym razem kiedy chciałam się bzykać to nie był główny powód. Już nie mogłam znieść smrodu twoich wszędzie walających się majtek i skarpet. Brudne łapska cuchnące spermą i miodem z ucha. Wiecznie zakatarzony nos wycierany po raz dwudziesty w zasmarkany rękaw. Byłeś i jesteś flejtuchem i tego nie napisałeś na forum, widocznie się nie umiesz przyznać do błędu. Wybrałam Twojego przyjaciela bo ten przynajmniej mnie wspierał, potwierdzał, że Ty nie umiesz zadbać o siebie a co dopiero o mnie. Już nie wspomnę o tym, że zjadasz kozy z nosa i ciągnące się gile, jak masz jakieś skaleczenie to wydłubujesz strupki i również je zjadasz. Wałkujesz bród między palcami nóg i go wąchasz, strzelasz cały czas jakimiś strupami, miodem z ucha i innymi odpadami. Obgryzasz paznokcie, zjadasz skórę z nogi (odciski) i wąchasz gacie w kroku - jak nie śmierdzą to chodzisz w nich nawet i tydzień. Jak miałam wytrzymać w takim środowisku?

Gość gość
4 lata się z nom przyjazinilem, wiedziałem ze bywam męczący, przez częste rozmowy o moich problemach, jednakże wiem ze każdy z moich znajomych mógłby na mnie liczyć. Jestem w grupie która niekoniecznie jest wrażliwa. Z nią byłem prawie rok, ale dobrze nam było. Jednak nie potrafiła dać nam szansy (ultimatum) chociaż ona twierdzi ze dawała, ale widziałem ze to się już jej znudziło

Gość gość
kacha skończ pierdolić i wymyślać marne provo .co to znaczy była albo przyjaciel skoro mówimy o mężatce? toma to pojeb!.Ona nigdsy z nikim nie pisała i nawet nie rozmawiała o sexie.Ty kacha swoje brudy pierz!

Gość gość
mylicie fakty i pojęcia

Gość gość
Nie znam żadnej kachy, mylisz osoby. Napisałem dziewczyna, studia, przyjaciel a nie małżeństwo, jest jakaś konkretna osoba która pomoże w tej sytuacji?

Gość gość
dokładnie ona nigdy nie miała żadnych byłych jak już to byłych przyjaciół z roku 1980-1991(najbardziej Brygidę).potem ich drogi się rozeszły.po ile mieli lat 12?wezcie sie w czoło p*****lnijcie!

Gość gość
Ktoś normalny napisze?

Gość gość
O kurde miałam doła a teraz dostałam smiechawki. Piszcie częściej na forum o takich sprawach :D:D:D

Gość gość
Ja bym ją sobie odpuscila. Laska pisze o seksie z twoim kumplem. To nie jest normalne. Mi by było głupio pisać do kumpli mojego faceta, nawet gdybyśmy się rozstali, o czymś takim. Fakt jest taki że masz ujowego kumpla i ex laske k****.

Gość gość
ja jestem normalny więc napiszę

Gość gość
Wiem ze lubiła sex, tez bardzo lubiłem, ale skoro potrafi pisać to do niego, wiec albo się spodobał albo potrzebuje kija. Najgorsze jest to że to był kumpel, musze się zdystansowac ale on to będzie miał w d***e :)

Gość gość
Na jakim kierunku studiuje to elitarne towarzystwo? :D

Gość gość
Na polibudzie.

Gość gość
Nieważne gdzie, nie To jest głównym tematem, bardziej interesowały mnie konkretne odpowiedzi, dziękuję kilku osobom za wsparcie ;)