Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Badoo

Polecane posty

Gość gość

Wasze opinie o tym syfie

Gość gość
ogólnie rakowa stronka, ale czasami, raz na ruski rok da się pogadać z kimś ciekawym.

Gość gość
a co myślicie o limitach ?

Gość gość
raz na ruski rok to mnie tam ktoś odwiedził . Ogólnie to miałem jakieś dopasowanie, czy coś tam, i dziewczyna do mnie że jest tu dla żartów... :D

Gość gość
lipa

Gość gość
W normie tam jest nieodpisywanie... chyba ze.. jedna na powitanie "nie chce k.. z tobą pisać" druga znowu ze jest dla żartów trzecia obrażona nie wiem czemu dziwna strona

Gość gość
a opinie innych? ktoś miał już konto?

Gość gość
no ale czego ty sie spodziewasz skoro ludzie na tej stronie sa dla fanu, nic więcej, oni to traktują jak dobrą zabawę, nawet z takich jak ty leją.

Gość gość
badoo to oszutwo!!

Gość gość
Ludzie co wy se wkminiacie jakie badoo wyjdzie do ludzi lepiej

Gość gość
Powiem tak z 2 lata miałem badoo , trafiałem na same oszustki, z jedna byłem maks. 2 lata ale i tak zdradziła. To najgorszy syf

Gość gość
Tak tak wmawiajcie sobie wielką miłosc na badoo hahahahaha :D:D:D

Gość gość
hahahahah

Gość gość
badoo jest dobre dla naiwniaków i desperatów, nie dla normalnych ludzi.

Gość gość
Większość to są pasztety, jest parę ładnych dla zachęty to boty, napiszesz coś, i odpowiada jak bot potem aby kupić premium, portal nastawiony na kasę. Omijać szerokim łukiem.

Gość gość
Wiem że na kasę, jak wziałem te kredyty na sms, to się odzywały, jak nie miałem tych kredytów to żadna nie odpisywała. żałosne. ale w sumie się nie dziwie, jak mi już parę oznajmiło ze sa dla żartów.

Gość gość
Ja poznałam swojego męża na Badoo i jesteśmy bardzo szczęśliwi :) Wcześniej tez miałam chłopaka z tego portalu i poznałam tam wiele wartościowych osób :)

Gość gość
Ciekawe jakim sposobem

Gość gość
To reklama idż gdzie indziej reklamować, jak chcecie kasy to jak porozmawiam lub znajdę choć jedną do wymiany zdań to wtedy byłbym skłonny zapłacić, tak się bujacie, nie płacę w ciemno za samo oglądanie botów i odpowiedzi botów.

Gość gość
do wszystkich zainteresowanych tym tematem: dlaczego tak trudno wam poznać kogoś w realnym życiu? osoby poznające sie przez badoo i inne badziewia, to osoby psychicznie chore, jak można "pokochać kogoś", bądź oczekiwać od takich ludzi jakichś uczuć wyższych. realne życie z miejsca weryfikuje, czy nadajecie się czy nie do związków, miłości, sexu - i może to jest przyczyną, że boicie się w realnym życiu kogoś spotkać bo to wiążę się z wysiłkiem poznania drugiej osoby, a nie jej opisu w necie, to wiąże się też z porozumieniem, wymianą zdań, poznaniem swoich wad i zalet..ale skoro sami, nie macie niczego do dania, to i otrzymujecie gó/wni/ane efekty. a portale tego typu są dla bezwartościowych ludzi, i tylko tacy z nich korzystają 🖐️

Gość gość
Poznałaś męża? :D nie wierzę Ci ... męża... hahah :D ja przez rok normalnej dziewczyny tam nie widziałem a co dopiero chcącej coś wiecej, niż tylko olewanie z gory na dół. Ale zastanawia mnie czemu one nie odpisuja, to musza byc jakieś fejkowe konta, bo bo jak inaczej to pojąć. Te co chcą wejść w związek, zwykle okłamują.

Gość gość
gość dziś do wszystkich zainteresowanych tym tematem: dlaczego tak trudno wam poznać kogoś w realnym życiu? osoby poznające sie przez badoo i inne badziewia, to osoby psychicznie chore, jak można "pokochać kogoś", bądź oczekiwać od takich ludzi jakichś uczuć wyższych. realne życie z miejsca weryfikuje, czy nadajecie się czy nie do związków, miłości, sexu - i może to jest przyczyną, że boicie się w realnym życiu kogoś spotkać bo to wiążę się z wysiłkiem poznania drugiej osoby, a nie jej opisu w necie, to wiąże się też z porozumieniem, wymianą zdań, poznaniem swoich wad i zalet..ale skoro sami, nie macie niczego do dania, to i otrzymujecie gó/wni/ane efekty. a portale tego typu są dla bezwartościowych ludzi, i tylko tacy z nich korzystają lapka.gif x to że miałem tam konto, to była tylko kwestia sprawdzenia czy naprawdę przez takie cosik, można poznać dziewczynę. I musiałem się nieźle przejechać na tych szmatach, żeby dać sobie spokój, raz na zawsze , tak jak mówisz ja również polecam REALNE życie. Przynajmniej wiesz z kim masz do czynienia, ale tak ja i w necie tak i w życiu realnym, są patologie, tego ustrzec się nie można.

Gość gość
Ma jedną ciekawą opcje jak masz włączony GPS w telefonie choć portal Nie informuje że śledzi, ani nie wyrażasz zgody na udostępnianie lokalizacji to cię namierzają. Unikajcie nie wiem czemu to służy ale napewno nie w celach poznawczych, tak byście wiedzieli o tym byście mogli wyłączyć czy włączyć. OSTRZEGAM.

Gość gość
Spoko ja zawsze wyłączam jak wyskakuje mi powiadomienie o pokazywaniu odległości. przyznam irytujące to było.

Gość gość
Przecież badoo to jedna wielka reklama dla hajsu. Ja nie wiem jak tam można kogoś poznać. Przecież to jeden wielki fejk. I cieszę sie że z tamtąd zwiałem. Bo naprawdę ciekawej dziewczyny tam nie uświadczycie. Raz usłyszałem od jednej że jest z nudów .... :O

Gość gość
Trzeba tych oszustów gonić, tutaj myślą mają potencjalnych klientów na zarabianiu na nich.

Gość gość
no tak ja wydałem na te :"kredyty" po po kilku wiadomościach juz nie mogłem pisać ,miałem blokade na nawet 9 godzin zdarzało się, i jak zapłaciłem za te kredyty wysyłając smsa, to mogłem tyle że tylko pisać mogłem , do więkrzej ilości, tzn jak dziewczyna miała napisane za ile kredytów można do niej napisać, starczyło na napisanie do 10 moze 11 dziewczyn, które albo odpisywały jedną wiadomościa i tyle albo wcale.

Gość gość
miałem konto prawie 3 lata z przerwami żadnej normalnej nie poznałem. No może związek 2 letni zakończony zdradą - od początku było źle. CI co mówią że męża poznali chyba to musiało być jak portal zaczął dopiero działaś, teraz tam szkoda wchodzić.

Gość gość
gość dziś Ja poznałam swojego męża na Badoo i jesteśmy bardzo szczęśliwi usmiech.gif Wcześniej tez miałam chłopaka z tego portalu i poznałam tam wiele wartościowych osób usmiech.gif x jasne ale ściema :D

Gość gość
wejdzcie sobie na badoo i spróbujcie napisać do jakiejkolwiek dziewczyny gwarantuje że wam nie odpisze