Gość Zigzin Napisano Grudzień 5, 2017 Witam, od 1.5 miesiąca pracuję w sklepie jako asystent doradcy klienta. Towarzystwo z którym pracuję w głównej mierze składa się z mężczyzn. Problem polega na tym, że kierownik sprzedaży daje mi zadania wykraczające poza mój zakres obowiązków - moim zadaniem jest głównie zmiana cen i ich kontrola + dbanie o wygląd ekspozycji + pomaganie doradcom klienta w ich zadaniach. Kierownik natomiast każe mi np. myć brudny odkurzacz, bo klient przyniósł zasyfiony do reklamacji. Każe mi również wydawać towar klientom, czego ja samodzielnie robić nie powinnam, stać z przodu sklepu przez 3 godziny i witać klientów + pomagać im (nie mogę obsługiwać klientów). Ten sam kierownik i niektórzy inni współpracownicy w kółko mnie dotykają, klepią po tyłku i stosują bardzo niewybredne żarty i żarciki które są strasznie poniżające. Inny pracownik co chwile mnie nagabuje, proponuje seks i pyta o moje nagie zdjęcia. Umowę mam do końca tego miesiąca, każdy dzień jest coraz gorszy. Gdyby nie to, że potrzebuję pieniędzy to natychmiastowo bym się zwolniła. Czy jest coś co mogę zrobić w tej sytuacji by przetrwać do końca tego miesiąca w spokoju? Czy powinnam iść do kierownika sklepu z tą sprawą czy to tylko pogorszy sytuację? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach