Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Zaproszenie do hotelu

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Po ca艂kiem fajnej imprezie firmowej zosta艂am zaproszona do hotelu. Cel zaprosin by艂 raczej jasny, ale nastr贸j by艂 tak rozluzowany, 偶e ciekawo艣膰 przewa偶y艂a. Na drugi dzie艅 najch臋tniej zapad艂abym si臋 po ziemi臋. Koszmarny wstyd. Mimo to, podniecenie, kt贸re prze偶y艂am nie chce ust膮pi膰. Ma kto艣 takie do艣wiadczenia? Mam 38 lat i dosy膰 odpowiedzialne stanowisko. Ambicji na sexbomb臋 nigdy tak naprawd臋 nie mia艂am. Z wygl膮du jestem raczej przeci臋tna, jak na m贸j wiek. Do tej pory by艂am bardzo ostro偶na, je艣li chodzi o reputacj臋.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
No wiesz co, po takim wst臋pie nie zdradzi膰 pikantnych szczeg贸艂贸w...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co masz na my艣li? Jakie szczeg贸艂y?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰66
ile raz jak gdzie jakie pozycje kto to by艂 czy ci sie podoba艂a wszytsk wtdy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Pikantne", w tym kontek艣cie, oznacza szczeg贸艂y, kt贸re tutejsi koniobijcy mog膮 u偶y膰 przy codziennym kafe-onanizmie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰XXXXXXXX
s艂uchaj no nie jestesmy na obiadku rdzinnym tylk ow dziale erotyka chyba. niech wykorzystuja sobie do czego chca To twoja historia. mnie zaciekawi pewnie a inni to juz ich sprawa jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rozumiem. Wrzuci艂am temat, bo jako艣 tak mo偶e naiwnie, my艣la艂am, 偶e to mnie uspokoi. Teraz nie jestem tego pewna. To by艂a naprawd臋 pikantna sytuacja i sama si臋 dziwi臋, 偶e by艂am w jej 艣rodku. Wygl膮da na to, 偶e sama si臋 nie ca艂kiem znam. I o to chodzi艂o mi przy wrzucaniu tematu. Czy to normalne i w miar臋 cz臋sto spotykane, czy jestem raczej wyj膮tkiem? Raczej to drugie, z tego co widz臋. Kr贸tko m贸wi膮c: teraz poznaj臋 moj膮 drug膮 stron臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Robi艂am i pozwala艂am na rzeczy, na kt贸re wcze艣niej nawet w filmach nie chcia艂am patrze膰. Teraz mam z tym problem, bo nie wiem czy ca艂o艣膰 zostanie tajemnic膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰XXXXXXXX
opowiadaj co sie dzia艂o moze cos sie wymyslii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co tu du偶o m贸wi膰. W pokoju szybka macanka. Czu艂am si臋 przy tym od pocz膮tku naprawd臋 dobrze. Kaza艂 mi si臋 rozebra膰. Zrobi艂am, co chcia艂. W tym momencie ba艂am si臋, 偶e si臋 rozmy艣li. Ale by艂 to nieuzasadniony strach. Kl臋cz膮c zrobi艂am to, co naga kobieta robi maj膮c przed sob膮 stoj膮cego m臋偶czyzn臋. By艂am troch臋 jak w transie. Potem 艂贸偶ko. Intensywnie ale normalnie. To co nast膮pi艂o trapi mnie teraz. Chcia艂, abym przesz艂a do innego pokoju. I prawie wypchn膮艂 mnie za drzwi. On musia艂 co艣 za艂atwi膰 i potem obieca艂 mnie mo偶e znowu zapro艣i膰. Jak sobie obecnie t膮 sytuacj臋 przypominam, nie mog臋 sama uwierzy膰, 偶e to fakt. I, 偶e to wszystko odby艂o si臋 kilka dni temu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
P贸艂 godziny wcze艣niej obawia艂am si臋, 偶e kto艣 z recepcji mnie mo偶e zna膰. Stara艂am si臋 przej艣膰 jak najszybciej. Nied艂ugo potem prawie nie mia艂am problemu szukaj膮c w bardzo jednoznacznej sytuacji innego pokoju. Nawet nie wiedz膮c, kogo w nim zastam. Albo, czy kogo艣 nie spotkam na korytarzu. Teraz dostaj臋 ciarek, jak o tym my艣l臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰XXXXXXXX
jezlei wygl膮dasz normalnie w jakim Ty wieku w ajkim on jakies bezposrednie zaleznosci s艂uzbowe macie ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja 38, on oko艂o 30. Pracujemy w r贸偶nych filiach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Go艣cinna w kroku locha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰XXXXXXXX
olej go to frajerska rura i juz jakbys by艂a jaka brzydka duza r贸znica wieku. fkat faktem nie pwoienien tego robic ale m贸glby a jak nie ma przeciwskazan to wioskowy g艂upek nie masz czego sie obawiac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To by艂 dziwny wiecz贸r. By艂am dla ka偶dego kto chcia艂 i jak chcia艂. Jak nigdy dot膮d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰XXXXXXXX
go艣膰 dzi艣 To by艂 dziwny wiecz贸r. By艂am dla ka偶dego kto chcia艂 i jak chcia艂. Jak nigdy dot膮d Tego nie rozumiem jasniej prosze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
By艂am z facetem w 艂贸偶ku. Potem on chcia艂, abym da艂a jego koledze w innym pokoju. No i przesz艂am bezwstydnie do tego innego pokoju. Tak jak sta艂am. Bez 偶enady. To by艂o dziwne. Teraz wiem, 偶e zachowa艂am si臋 jak prostytutka i 偶e lubi臋 by膰 publicznie nago dyrygowana. Pozatym, 偶e mam nie tylko to co艣 mi臋dzy nogami pod brzuchem co panowie lubi膮. By艂am bezwstydna i wtedy to mi si臋 podoba艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰XXXXXXXX
i duzo kolesi tej nocy Cie w*******o ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chyba ze czterech, by艂am tak pijana 偶e nie pami臋tam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰XXXXXXXX
i tak na golasa od pokoju do pokoju chodzi艂as ?? potem odzyska艂as ciuchy \ile orgazm贸w mia艂as ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W tym drugim pokoju by艂o trzech i jedna pani. Po pewnym czasie jeden wyni贸s艂 si臋 z t膮 pani膮. Mnie po prostu nic nie peszy艂o. Kiedy znowu wraca艂am do pierwszego pokoju, natkn臋艂am si臋 na sprz膮taczk臋. Chcia艂am przy艣pieszy膰 i szybciej przebiec (resztka wstydu). W tym momencie kapn臋艂a ze mnin na dywan wielka kropla. Ona zacz臋艂a mnie beszta膰, a ja chcia艂am si臋 z ni膮 k艂贸ci膰. Dobrze, 偶e moi kolesie ca艂o艣膰 za艂agodzili. O tym zdarzeniu w艂a艣ciwie zapomnia艂am. Dopiero po dw贸ch dniach wszystko mi si臋 znowu u艂o偶y艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰XXXXXXXX
Lubisz by膰 zdominowan widze. no i uj na drugi raz jedne pokoj i wspolna imprezka. wyjebia Cie w grupie bo widac Lubisz byc tak wydymana i oki kazdy lubi co innego. To Tw贸j pierwsyz raz cz tak mia艂as wczesniej ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ca艂y czas nago. Ciuchy dosta艂am na koniec na korytarzu. To niesamowite. Ja przecie偶 jeszcze prosi艂am o to, aby mnie brali. Nawet pozowa艂am. I czu艂am si臋 wtedy wspania艂e.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak upokorzona nigdy wcze艣niej nie by艂am. Ale tego wieczoru nie mia艂am z tym problemu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰XXXXXXXX
moze dali Ci jakies extazyy chia艂as byc pozadnie zerznieta moze doceniona niska samoocena i fakt ze m艂odsz ch艂opaki chcieli Cie wyj***c O pozow艂as znaczy chcia艂a sie pochawlic Swoim cia艂em oo omoze to w膮艂snie o to chodiz艂o p,s, mozesz pokazac kawa艂ek siebie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
S艂aba prowokacja i marny temat.Ze sposobu w jaki chcesz nas zainteresowa膰 wynika, 偶e tylko g艂upek da si臋 wkr臋ci膰.Kit !!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰XXXXXXXX
biorac po uwage niestworzone hitsorie internetu to na dwoj***abka wr贸zy艂a ooo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
S艂aba prowokacja i marny temat.Ze sposobu w jaki chcesz nas zainteresowa膰 wynika, 偶e tylko g艂upek da si臋 wkr臋ci膰.Kit !!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Temat nie by艂 pomy艣lany jako atrakcja. Chcia艂am po prostu us艂ysze膰, 偶e nie by艂o tak nienormalnie. Ale raczej by艂o. To, co si臋 dzia艂o napewno nie jest dla innych bardzo ciekawe. To jest mi jasne. Chcia艂am to tylko z siebie wyrzuci膰. Temat jest s艂aby. Moje wspomnienia, a przede wszystkim obawy nie.

Udost臋pnij ten post