Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki materac do lozka polecacie?chodzi o taki do 600 zl..

Polecane posty

Gość gość

Jest taki wybór ze nie wiem co będzie dobre ..są jakieś kokosowe i inne a mi chodzi o taki dobry jakościowo i do spania..wiele nie wymagań Wiem ze porzadny materac kosztuje kilka tysiecy,ale nie stac mnie na taki.szukam czegos taniego a dobrego.moze ktos cos poleci?

Gość gość
W ikei są nawet spoko, można sobie pomacać przed zakupem. Tylko od razu odradzam te, które sprzedają zwinięte w rulon - jeśli coś da się tak sprasować, to niestety nie jest solidne. Nie wiem, czy chodzi Ci o łóżko dla dorosłych czy dla dzieci. Jeśli dla dzieci, to zwróć uwagę na to, czy da się zdjąć cały pokrowiec do prania. Jeśli dla dorosłych, na podwójne łóżko, to pewnie nie łapię się na Twój limit cenowy.

Gość gość
chodzi mi o lozko dla nas z facetem.o sam materac bo lozko z drewna kupimy i na to wlozymy materac

Gość Nati1991
Hm, myślę, że znajdziesz coś dla siebie na tej stronie https://heveamaterace.pl/produkty/ . Niedawno koleżanka kupowała tam materac , jednak ona to miała wygórowane wymagania, a wszystkie spełnił ich produkt. Materac jest naprawdę miękki i wygodny, wart swojej ceny. A jeśli nie szukasz nowego, są sklepy meblowe drugiego wyboru,

Gość gość
Ja dalam 209 zl.30 lat gwarancji i uwaga super wygodny.9 strefowy śpię jak dziecko