Psychiatryk na Wodociągowej 0 Napisano Grudzień 5, 2017 Wg mnie PiS lepiej rządzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychiatryk na Wodociągowej 0 Napisano Grudzień 5, 2017 Ej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2017 lepiej mi bylo za po Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2017 tak chyba jak ogladales przepych i marszczyles freda ze ciebie tez kiedys do tego zlodziejskiego koryta dopuszcza onanisto :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2017 PiS lepiej rządzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2017 Wiadomo,ze PiS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2017 PiS rządzi najlepiej ze wszystkich partii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2017 donald tusk mym panem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2017 Jak sie bylo na sbeckiej emeryturze to lepiej bylo za PO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Boje się władzy absolutnej Napisano Grudzień 6, 2017 Bo PO lubi placki a PiS koty PiS "przekupił" dużą liczbę ludzi dodatkami które są dobre ale nie o taką Polskę walczyłem. Jak tak dalej będzie to trzeba wyjeżdżać bo merkel będzie lepsza od wladzy absolutnej, sami poczytajcie kto wygra wybory w 2019 https://fachowe-forum.pl/app.php/article/wybory-2019-ju-teraz-sprawd-kto-wygra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 6, 2017 PiS to najlepsza partia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ilka2424 0 Napisano Grudzień 6, 2017 Za czasów PO było mnie stać na masło i jajka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 6, 2017 PiS oczywiście, jeszcze nigdy nie byłam taka bogata :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach