Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci mie odrzucaja bo nie wygladam jak modelka

Polecane posty

Gość gość

zbyt przecietna jestem i zadnemu sie nie spodobalam przez ponad 30 lat, nikt mnie nigdy nie podrywal, nie zagadywal

Gość gość
Bo to kobieta powinna zrobić pierwszy krok

Gość gość
Predej do modelki nie podejda bo nie maja szans niz do przecietnej. Moze zwyczajnie zauwazasz tylko przystojniakow no a oni moga oczekiwac atrakcyjnych kobiet.

Gość gość
Ja czekam już 20 lata aż podejdzie do mnie kobieta i zacznie mnie podrywać.

Gość gość
Predej do modelki nie podejda bo nie maja szans niz do przecietnej. Moze zwyczajnie zauwazasz tylko przystojniakow no a oni moga oczekiwac atrakcyjnych kobiet. x typowa wypowiedz prawika:O czytac nie umiesz ze zrozumieniem czy w zwyczaju prawikow jest przeinaczanie faktow? do mnie nikt nie podchodzi, nie zagaduje, NIKT ! nikomu sie nie podobam, wiec za roznica na kogo ja na ulicy popatrze:O

Gość gość
Podejdzie któryś a jak się nie spodoba to będzie wrzask, że molestuje.

Gość gość
a gdzie bywasz? bo zjawisko "zagadywania na ulicy" ogólnie zanika więc jeśli cała twoja aktywność sprowadza się do przejścia po chodniku to nie dziw się brakowi kontaktów

Gość gość
Idz ulica to cie zauwazy ten pan co ma smigla zamiast wiatraka nie no on bierze na klate wszystkie kliniczne przypadki bo lubi smiech i ciezkie przypadki a zwlaszcza kobiety bez urody i nadwagi uderzaj do niego

Gość gość
Ty mi dałaś kosza autorko nie pamiętasz

Gość gość
"nic tak nie dodaje kobiecie uroki i atrakcyjności jak jej głęboka wiara i przekonanie w to że jest urocza i atrakcyjna"

Gość szry
ojej, no nikt nie podrywal, nie zagadywal... a chcialo sie wykazac inicjatywa? czy latwiej jest byc ksiezniczka, nosa zadrzec i conajwyzej plakac nad swoim losem, narzekajac jacy wszyscy faceci sa *dowolny zestaw inektyw i pomowien*? jak sie ma urode KIEPSKA(do przecietnych tez by faceci podbijali, chociaz najpewniej zaden nie bylby nawet przy najlepszych staraniach kandydatem na modela), to moze sie tak zdarzyc. wiec... oplaca sie ksiezniczkowac?:D tak na marginesie: teraz widze nastala moda na baby podszywajace sie pod facetow, tyle bredni rzekomo meskiego autorstwa a tak bardzo NIEMESKICH to jeszcze na oczy nie widzialem. ale pewnie bedzie wiecej, bo sie paru kretynkom aspirujacym do bycia manipulantkami (na razie nieudanie)najwyrazniej nudzi.