Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CindyCC

Spóźniający się okres

Polecane posty

Gość CindyCC

Cześć, W sumie od razu przejde do sedna sprawy. Więc 12 listopada kochałam się z moim chłopakiem(bez zabezpieczeń lecz wszystko wyszło dobrze, zdążył. Skad to wiemy? Doszedł po paru minutach gdy wyszedł.) i wszystko było dobrze, czuję się normalnie, ale spóźnia mi się okres, zawsze mam na koniec miesiąca(dostaje rano lub wieczorem), jest 6.12.17 a nadal go nie mam a mam wszystkie objawy okresu(obolałe piersi, nabrzmiałe, boli mnie brzuch oraz wyszło mi parę pryszczy jak na kazdy okres, który miałam.), robiłam 2 testy, jeden bodajże 10 dni po, drugi 4.12.17 i obydwa negatywne(były robione w ciagu dnia, nie rano, ale wiem, że to nie ma zbyt wielkiego znaczenia jesli nie pije się dużo płynów danego dnia). Jak myślicie, mogę być w ciąży? (Nie mogę isc do ginekologa, zaznaczę, że nie były to dni płodne)

Gość gość
A jak chcesz zajsc w dni niepłodne? robisz zakupy w sklepie jak jest zamkniete? :o

Gość CindyCC
Babcia mi mówiła że w dni niepłodne po zjedzeniu 5 liści brzozy można zajść w ciążę w dni niepłodne.

Gość gość
troll

Czasem się spóźnia to nic strasznego ;o poczekaj jeszcze, albo zrób badania i tyle.