Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matka mnie nie nawidzi

Polecane posty

Gość gość

Nie interesuje sie mną , nie obchodzi ją nic****atrzy żeby tylko dogryźć człowiekowi. Aby jak ma ona super humor to jest najlepsza. Ma ktoś może taką sytuacje? Mam sie dopasowywać całe życie pod jej humorki czy co robić

Gość gość
Pomocy

Gość gość
toksyczna i zawistna matka. jak masz wiecej jak18 lat, to wypad z domu. i tyle. lepiej nie bedzie. ja jak wyjechalam, to moja mamcia spakowala moje rzeczy, wyniosla do piwnicy. ubrania wydala bez zapytania, czy cos mi sie przyda. a jak mieszkalam z nia, to zawsze bylo cos na zlosc.. komentarze jak di dziwy i przyglupa,a ja studia skonczylam, we wszystkim w domu pomagalam.. dorabialam w wakacje. a i tak zawsze bylam najgorsza. nikt kogo znam nie ma takiej matki. nawet te dzieci, ktore byly niedobre byly lepsze ode mnie. tylko izolacja ci pomoze, wtedy staniesz na nogi..

Gość gość
Nienawidzi jeden z nielicznych przypadkow , kiedy nie z czasownikiem piszemy razem Trzeba zapamietac

Gość gość
puknij siew dekiel. dziewczyna ma problem, a ty tylko bledy widzisz.. masz cechy psychopaty i zero empatii. albo jestez za mlody gosciu na takie rzeczy. nie potrafisz pomoc to przynajmnie zamilcz.