Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wolni ludzie biorą śluby z rozwodnikami?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się, jak to jest, ze osoby stanu wolnego nie maja nic przeciwko ślubowi z rozwodnikiem/rozwódką. Przeciez wiadomo, że w życiu kogoś, kto już raz ślubował nigdy nie będzie się osoba najwazniejszą, nigdy ten ślub nie będzie miał aż takiego znaczenia, jak dla osoby, która nigdy ślubu nie brała. Myslę, ze w takim przypadku lepiej jest żyć razem jako partnerzy, a nie małżeństwo. Co o tym sądzicie, macie jakieś doświadczenie własne lub wśród znajomych?

Gość gość
a co to za roznica? jak ktos trafil na toksyczną babe to ma wiecej zony nie miec? chore

Gość gość
noc trolli. czytnosc spada..

Gość gość
Nie dlatego, ale przecież ta nowa kobieta nigdy już nie będzie tak ważna jak ta pierwsza żona i ślub z nią nie będzie taką radością, bo już się kiedyś przecież ślub brało. A piszę to właśnie z perspektywy bycia drugą żoną.

Gość gość
Nigdy nie wezme rozwodnika .Jestem katoliczka i dla mnie slub koscielny jest na cale zycie .

Gość gość
A facet ma głęboko w doooopie pierwszy drugi i trzeci ślub, żaden nie jest ważny bierze dla świętego spokoju bo mu baba zrzędzi. Wy macie nawalone bo biała suknia i inne d**erele

Każdy wybiera, co mu odpowiada, to ich wolny wybór. Moja matka związała się z rozwodnikiem, ślubu nie mieli, ale byli szczęśliwi. Gdy ślub wzięli pewnie byłoby podobnie.

Gość gość
Ale może te kobiety wcale nie czują się mniej ważne!