Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba mi się jeden osobnik

Polecane posty

Gość gość

Podoba mi się tak bardzo, że nie mogę przestać myśleć o nim. Podobno ja też podobam się jemu, pisał nawet kiedyś, że mnie kocha i chce być ze mną. Mam z nim kontakt, trochę dziwny, ale i bardzo intrygujący. Podnieca mnie niemiłosiernie. Problem w tym, że jestem w związku. Długoletnim, z chłopakiem, który naprawdę mnie kocha. Zaczęłam jednak myśleć o rozstaniu, bo co to za związek, w którym cały czas myślę o innym.. mimo tego, że z aktualnym partnerem to prawdziwa miłość. Trochę to pokręcone wiem,ale po prostu podnieca mnie ktoś inny. Jednak czasem z jego wypowiedzi wydaje mi się, że bardziej zależy mu na seksie ze mną niż na miłości.. Rozbijać swoj aktualny związek dla kogoś kto może mnie nie kochać.. czy to ma sens? Nie wiem co robić, najgorsze jest to, że bardzo go pragnę, ale chyba nie chcę go bez miłości,a do miłości nie będę go zmuszać...

Gość gość
Miałem podobną sytuację tylko ze to laska oczarował itp A chodziło jej tylko o seks co spotkanie to seks i seks a jak znalazła sobie innego to ja aut

Gość gość
gość dziś Pyt.1- A skąd wiesz? Pyt.2- A jesli ja kocham już bardziej jego niż obecnego partnera?

Gość gość
Ty może jego tak ale raczej on Ciebie nie niż obecny albo będzie ci mówił że Cię kocha czarował żebyś mu dała a jak dojdziesz do wniosku że chodzi mu o cipke a nie twoja osobę to zrozumiesz wtedy

Gość gość
gość dziś Może tak, a może nie. Dobranoc. Muszę znaleźć odpowiedź, tą prawdziwą, najprawdziwszą. Bo dłużej tak nie mogę. Oczywiście nie będę obligować go do niczego, bez przesady :D tylko, że nie może być tak, żeby od początku ta droga była zamknięta na miłość, ale jesli on chce tylko seksu, to też ciezko to widzę, a może tak być ;) tym bardziej że wiele nas różni..

Gość gość
Ja szukam miłości chętna??

Gość gość
gość dziś Często pisał, że za mną tęskni..

Gość gość
Jak chce mu się ****** to tęskni to chyba proste ... Dobranocki laska

Gość gość
Następna dzifka która ma faceta a włazi innemu do wyra w imię miłości

Gość gość
gość dziś Czy może być lepszy powód żeby pójść z kimś do łóżka?

Gość gość
Bzykanie cię i zostawi. Samo to, że masz faceta a piszesz z innym to dość niemoralne.

Gość gość
gość dziś Nieprawda, bo on mnie kocha :)