Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje sie jej......

Polecane posty

Gość gość

Jestem w związku z młodą dziewczyną i przeraża mnie to co o niej wiem, a mianowicie: w wieku 16 lat zbajerowal ją stary cap, 22 lata starszy i wsadził dosłownie w każdy otwór, loda z polykiem, trwało to pół kilka miesięcyogólnie świetna dziewczyna i wiem że to z miłości robiła, bała się powiedzieć nie, czyli chciała,bo musiała chcieć. Czy warto? Pomóżcie mi bo to już daleko zaszło.....

Gość gość
Skoro ty się o niej dowiedziałem takich rzeczy, to pomysl ilu ludzi jeszcze wie. Będziesz szedł z nią przez miasto, a z tyłu śmiechy i szepty... Dasz radę znieść spojrzenia i kpiace uśmiechy innych?

Gość gość
Nie chciałbym laski z takim przebiegiem.

Gość gość
Dużego przebiegu niby nie ma, a w łóżku jest otwarta, i szanuje że powiedziała prawdę

Gość gość
Rób co chcesz, kogo to obchodzi. Ale gość z 08.10 ma rację. Zastanów się

Gość gość
Nieboj calego ci niewciągnie tylko do jajec:-P

Gość gość
Zakochałem się, jest naprawdę świetna, tylko z miłości szacunek odlozyla na bok, to nie znaczy że nie będzie wierna chyba, stary huj wykorzystał naiwną nastolatke

Gość gość
Tak sobie to tłumacz :P

Gość gość
A jak ty wytlumaczysz?

Gość gość
Puszczadlo.

Gość gość
Nienormalne to, że nastolatka uprawiala taki wyuzdany seks z dojrzałym facetem, ale to było zanim Cię poznała, może chciała może nie... teraz jest starsza, mądrzejsza, spotyka się z Tobą i to powinno być kluczowe. Podejrzewam, że to boli i ta wiedza średnio jest Ci potrzebna i nie pomaga, jednak ja sprpbowalabym to odciąć grubą linią i skupić się na Waszym związku. Sama nie mowilabym na miejscu tej dziewczyny o swojej przeszłości w szczegółach. Sama miałam starszego faceta w czasie studiów, nie sposnora, tylko wielką miłość, nie wyszło... nie byłam tak odważna, ale seks był, mąż wie że spotkałam się z.kimś, ale po co te szczegóły? Skup się co ty z nią robisz, nie roztrzasaj przeszłości.

Gość gość
I tak za każdym razem. Będzie mail ja przed oczami jak uprawia seks z tym typem. Będzie to siedziało w głowie, a jak się pokloca to będzie jej wypominac. Taki związek nie przetrwa wiem, bo miałem to samo. Poznałem dziewczynę, opowiedziała mi swoją przeszłość, miała dwóch facetów, tylko. Jeden w liceum drugi później, i z tym drugim robiła podobne rzeczy. Byli też w klubie swengersow czy jakoś tak. Tam każdy, z każdym. Próbowałem o tym nie myśleć ale za każdym razem, gdy ja przytulalem albo jak się kochalismy to wyobrażałem sobie jak ona z innymi kopuluje. Nie dałem rady, nie chce kobiety z taką przeszłością seksualna.

Gość gość
Ona ma dobre serce, jest szczera i skromna, ulega z miłości, której bardzo jej brakowało w dzieciństwie

Gość gość
Bardzo sie boi że ja zostawie

Gość gość
To z nią bądź. Tylko nie zakładaj później tu temu, że jednak to nie to, bo nie możesz zapomnieć o jej przeszłości. Szczęścia!

Gość gość
Ja chcę tylko wiedzieć co z niej będzie, miała trudne dzieciństwo, stary cwel okazał jej trochę zainteresownia a ona głupia naiwna, bardzo zakochana się godzila na wszystko, potraktował ją jak dzifke, worek na sperme, nie winie jej za to, tylko co będzie później......

Gość gość
Dziewczyny podpowiedzcie mi coś :-(

Gość gość
Kto nie ryzykuje nie zyskuje. Ale to ty musisz wiedzieć, czy nie będzie Ci przeszkadzać w przyszłości to co wiesz o niej.

Gość gość
Nie bój się tego co wiesz, tylko tego czego nie wiesz.Skoro miała fetysz starszych gości, to na pewno na jednym się nie skończyło. Nie wierz też w to, że ją do czegoś zmuszał, to tylko takie gadanie specjacjalnie dla ciebie

Gość gość
Młody nie jestem i dziewicy na pewno nie znajde, jej podejście do seksu do mnie bardzo mi się podoba. Szybko się zakochuje i ze strachu przed porzucenien zgadza się na wszystko, czy wyrośnie z tego, czy mi ją zbajeruje jakiś cwaniak, widzę że jest we mnie zakochana i bardzo nie chce mnie stracić a ja to odwzajemniam, na dobrego chłopaka trafiła. Wiem że 99% facetów wzięło by ją za puszczalska szmatę i pewnie bzykali by ją i zostawiali ale dalep jej do takiej...Może taka moja misja w życiu i uchronie ją przed tepymi samcami co traktowali by ją jak scierke, przez to że dziewczyna potrzebuje miłości

Gość gość
brak doświadczenia mówi o wszystkim, i wierzę że nie ma przebiegu, ja głupi nie jestem......