Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazimierasolo

Czy dam rade przezyc dzis i jutro za 30zl ?

Polecane posty

Gość kazimierasolo

??? Mam 51 ale 21 zl pampersy w lidlu.

Gość gość
W zamrazarce mam mieso na zupe, warzywa na patelnie 2× , bigos, krokiety, pierogi z serem. Kupie wloszczyzne na zupe to bedzie obiad dla dzieci na 2 dni.

Gość gość
Bez problemu, przy odrobinie wysiłku można przeżyć za 10 zł dziennie jedzeniowo, i mając z tego 3-4 posiłki.

Gość gość
Zaproponuj cos :) W lodowce mam jajka, twarog, mleko, pasztecik, dzem, parowki sokoliki. Musze kupic chleb, margaryne, wedline, wloszczyzne

Gość gość
To nawet nieźle stoisz

Gość gość
Jak byałm dzieckiem to w domu jadło się ziemniaki a do tego twarożek ze szczypiorkiem. Można dokupić kasze jaglana lub gryczana i zrobić z tego kotlety. Z udek kurczaka i włoszczyzny ugotować zupę i zagęścić soczewicą.

Gość gość
Eh nie no. Myślę że przez te dwa dni umrzesz z głodu, zwłaszcza że w zamrażarce tyle jedzenia. Głupie pytanie.

Gość gość
Ja w domu zawsze coś mam w lodówce, zamrażarce. Robię duże zakupy. Bywają więc dni, kiedy nie wydam nawet ani 1 zł. Jakby trzeba było to za 0 zł przeżyłabym nawet tydzień. Bez problemu.

Gość gość
Czy dasz rade przeżyć 2 dni za 30 zł? No co ty! Ty już lepiej trumnę szykuj :D A tak poważnie, oczywiście że można przeżyć, zależy jak zagospodarujesz pieniędzmi. Ale da się. Ja kiedyś musiałam przeżyć tydzień tylko z 40 zł, a miałam pustą zamrażalkę, a w lodówce prawie nic, i dałam radę, i nawet jeszcze kupiłam dziecku jakiś drobny słodycz. Dla chcącego nic trudnego :)

Gość gość
Najgorszy piatek, bo przelew bedzie dopiero gdzies o 11.30 i do tej godziny musze wyzyc. Gotuje zupe juz zaraz wstawie makaron. Kupilam te pampersy, kilka rzeczy i mam jeszcze 15 zl