Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie przypadek romansu faceta ktory mial piekna i zgrabna zone?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w szoku.maz mej kuzYnki zdradzil ja z KOLEZANKĄ z korpo . Ta jego kolezanka jest przecietna z wygladu bo ogladalam ja na fejsie //NIE MA NAWET STARTU DO MEJ KUZYNKI. Kuzynka to chodzacy ideal.jest poprostu przepiekna i wysoka oraz szczupla..kazdy facet sie za nia oglada na ulicy ,a do tego jest mila i dobra. NIE WIEM JAK JE MAZ MOGL JA ZDRADZIĆ??NIE MIESCI SIE TO W GLOWIE MNIE I CALEJ NASZEJ RODZINIE ORAZ ZNAJOMYM. Kuzynka nakryla ich w aucie..nie bede opisywac szczegolow ,bo duzo osob tu siedzi i mogą dojsc o kogo chodzi. dziewczyny pilnujcie facetów i mezow BO URODA I SUOER CHARAKTER NIE JEST GWARANTEM TEGO ZE WAS NIE ZDRADZI Z BRZYDSZA I GLUPSZA OD SIEBIE..ECH

Gość gość
To zes Ameryka odkryla... A co znaczy, ze nie ma nawet startu do niej? Bo to nie jest polskie stwierdzenie.

Gość gość
ale Ty i Twoja rodzinka jest pusta. Wygląd to tylko wyglad, widocznie kuzynka mimo swojej urody nie ma tego czegos co ma kobieta z która zdradził ją mąż. Uroda to nie gwarancja wiernosci czy udanego małżeństwa.

Gość gość
Bede nieskromna. Tez jestem ladna i szczupla. Ale gdy mielismy z mezem kryzys, to zaczal flirtowac z kolezanka z pracy. Mlodsza, ladna, zgrabna. Moj to akurat zawsze wybieral atrakcyjne dziewczyny...

Gość gość
Pilnuje facetów i mężów? Serio? Jak się facet sam nie upilnuje, to nikt inny za niego tego nie zrobi no sorry.

Gość gość
jestem ładna zgrabna a jesli mój mąż ma isc do innej to niech idzie, droga wolna

Gość gość
Tak jak większość pisze uroda nie gwarantuje udanego związku. A może się między nimi nie układalo,może kuzynka jest słaba w łóżku, może tamta czymś go zauroczyla, a może po prostu się znudził bo faceci lubią "nowości ". Jakaś inna zwróciła na niego uwagę i poczuł się dowartosciowany. Powodów zdrady może być wiele.

Gość gość
Wyglad nie ma nic do rzeczy dla normalnych facetow.

Gość gość
na obcych pastwiskach trawa zawsze jest bardziej zielona.

Gość gość
Może owa kuzynka była ładna- ale niezbyt światła? Mało błyskotliwa?

Gość gość
Albo zbyt światła i zbyt błyskotliwa??

Gość gość
Moja daleka znajoma (wysoka, ładna, szczupła i zadbana) mąż zdradzal Dług i czas a potem odszedł do niskiej (155 cm to max), gruubej, ż krzywymi nogami, pryszcxatej... No ogólnie bardzo przeciętna ż wyglądu w starych spranych ciuchach. To było 6 lat temu jak do niej odszedł i nadal ż nia jest.

Gość gość
Tak, nowy facet karoliny szostak. Zostawil piekna mloda zone a wybral stara i przecietna szostak

Gość pragne3
Nie zamierzam pilnować faceta. Facet ma być z kobietą, bo tego chce a nie dlatego, że musi. Jak będzie chciał zdradzić, to to zrobi. Im krótsza smycz, tym pewnie chętniej i szybciej. xxx xxx Uroda to nie wszystko. Może brakowało mu w niej zrozumienia, wsparcia, ambicji, seksapilu. Może to typ, którego szybko dopada nuda- a za takim to nie ma, co tęsknić.

Gość gość
Bo ładne żony są czasem kiepskie w łóżku.