Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makosmx

Jaki temat pracy licencjackiej na Turystyce???

Polecane posty

Gość makosmx

Witam w przyszłym roku, kończę studia Turystyka i Rekreacja i w związku z tym muszę napisać pracę licencjacką. Problem jest z tym iż nie mogę wybrać odpowiedniego, nie zależy mi na jakiejś ambitnej pracy ponieważ oprócz mnie i promotora prawdopodobnie nikt więcej jej nie przeczyta. Interesuję się sportem, zdrowym trybem życia i temat też bym chciał by był związany z moimi zainteresowaniami żeby to nie była dla mnie tortura. Tematy nad którymi się zastanawiam: Trening sportowy i/a rekreacyjny Wybrane rekreacyjne formy aktywności fizycznej, jako środek do utrzymania zdrowia Aktywność i sprawność fizyczna w określonych środowiskach społecznych Rekreacja ruchowa/turystyka mieszkańców wsi - specyfika, możliwości popularyzacji, zagrożenia Motywy podejmowania aktywności ruchowej w zależności od wieku, płci i wybranych czynników społecznych i ekonomicznych

Gość gość
Szkoda, ze nie masz wiekszych ambicji na uzytecznosc twojej pracy. Ja bym powiazala kazdy z tematow z praktyka finansowa, np. z pozyskiwaniem srodkow z UE.