Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wściekła

Polecane posty

Gość gość

Mam takiego dola, mam 21 lat, mój narzeczony 26, ja studiuje, on wyjeżdża co jakiś czas za granice, pokłóciłam się z nim nie odbierał telefonu , a chuj wiedział ze chora byłam, to miał mnie w d***e jeszcze przed kolegami się popisywał jaka to ja rozpieszczona jesyem, w****ilam się spotkałam się z kolega on sie dowiedział i wpadł w szal, wyzywał co nie tylko ze noża wsadzi temu alfonsowi jak wroci, a jego rodzina jest za nim, ze taki zakochany ze go ośmieszyłam spotykając się z tym kolega (zaznaczam ze do niczego nie doszło), wszyscy na mnie wsiedli i k***a ja najgorsza, mam się tłumaczyć czy olać to wszystko i mieć wyj****e? Sorry musiałam się komuś wyżalić bo mam dola już tydzień czasu,

Gość gość
Olej to. On cię poniza przed kumplami i co? Taki on zakochany? Wygarnelabym mu i jego rodzince

Gość gość
Chciałam na złość mu zrobić dlatego się spotkałam z tym kolega, kurde i chyba niepotrzebnie bo na jakoś latawice wyszłam, a oczywiście tamci już maja swoją wersje

Gość gość
Niestety, ale oboje nie nadajecie sie do związku, bo oboje zachowujecie sie jak dzieci.

Gość gość
Zerwij z tym staruchem

Gość gość
A co ty jesteś jego własnością? Kolegów mieć nie możesz. Boże ale masz palanta za partnera :/

Gość gość
Tez bym się wkurzył

Gość gość
I dobrze dałaś do wiwatu