Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

n88n

Odpowiem na powazne pytania.

Polecane posty

kim ty k'urwo jesteś żeby uczyć mnie jak żyć, kim k'urwa naprawdę jesteś lub kim chciałbyś tylko być

Gość gość
czy istnieje samobojstwo z nieszczesliwej milosći czy to raczej pretekst?

@ gość dziś czy istnieje samobojstwo z nieszczesliwej milosći czy to raczej pretekst? x Nie ma czegos takiego jak "nieszczesliwa milosc". Prawdziwa milosc to akt woli. Prawdopodobnie pomyl Pan milosc z fenyloetyloamina ktora "zalala" Panski mozg. Pisze powaznie. Prosze sprawdzic czym jest fenyloetyloamina i jakie ma dzialanie. W skrocie - to narkotyk milosci. Gdy kochana osoba jest w poblizu czuje Pan szczescie wynikajace jednakze nie z milosci a z dostarczenia organizmowi narkotyku. Lecz wystarczy, ze ukochanej osoby zabraknie i czujemy sie niesczesliwi czyli po prostu jestesmy na glodzie narkotykowym bo organizm nie dostal swej codziennej porcji. Moga pojawic sie wtedy stany depresyjne a nawet chec samobojstwa. Typowe dla glodu narkotycznego. Tak to wyglada.

@ pshemo84 dziś a na moje pytanie to nie łaska odpowiedzieć pedale? x Szanowny Pan uzywa niekulturalnego slownictwa zatem pozwole sobie przemilczec Panskie pytanie. Zegnam Szanownego Pana.

Gość Carycka
Witam! Jak poradzic sobie z chronicznym zmeczeniem, brakiem motywacji do realizacji planow, czy odkladaniem waznych spraw ' na potem', pracujac na pelny etat ?

@ Carycka dziś Witam! Jak poradzic sobie z chronicznym zmeczeniem, brakiem motywacji do realizacji planow, czy odkladaniem waznych spraw ' na potem', pracujac na pelny etat ? x Klaniam sie nisko Szanownej Pani! Zwalczenie zmeczenia moze nastapic tylko w jeden jedyny sposob - odpoczynkiem. Przykro mi ale nie ma innej drogi. Albo Szanowna Pani pozwoli odpoczac zmeczonemu organizmowi albo zmeczony organizm nadal pozostanie zmeczony. Co do motywacji i odkladania spraw na potem to proponuje wrocic do tematu gdy organizm bedzie wypoczety i gotowy do dzialania. Aby gdzies dojechac samochodem trzeba wpierw zatankowac bak. A mam wrazenie, ze Szanownej Pani organizm wymaga "zatankowania" wypoczynkiem.

18:31 pytanie z cyklu jak połączyć niemożliwe... czyli np. jak pędząc autem 300 km/h wymienić świece w karoserii NO K'URWA SIĘ NIE DA bo żeby to zrobić musisz się zatrzymać i udać do mechanika lub go wezwać na miejsce, pędząc 300 km/h na godzinę po autostradzie tego niedokonasz bo auto musi być wyłączone, ROZUMISZ ALEGORIE

Gość gość
spytam inaczej, czy samobójstwo to wypadkowa wydarzeń, coś z psychą czy rzeczywista odpowiedz na dane zdarzenie, np odrzucenie w związku? Czy mam się winić bez końca za to,ze zostawiłam a on się zabil?

Gość gość
Carycka, ważna jest suplementacja wit D, ały czas nie tylko w lecie,dostaniesz kopa i dorzuć B12

Gość Carycka
Dziekuje za odp. W samo sedno. Proste i prawdziwe. Tobie Pshemo tez Dziekuje! Rozbawiles mnie:) Buziaki sle

albo pytanie z cyklu jak zrobić zaj'ebisty makijaż w lusterku samochodowym pędząc jednocześnie autostradą 300 km/h NO K'URWA NIE DA SIĘ...

@ pshemo84 dziś pytanie z cyklu jak połączyć niemożliwe... czyli np. jak pędząc autem 300 km/h wymienić swiece w karoserii NO K'URWA SIĘ NIE DA x Szanowny Pan znowu jest w bledzie. Oczywiscie, ze sie da. Ja wymieniam swiece przy znacznie wiekszych predkosciach. Ziemia pedzi/ w kosmosie z predkoscia ponad 100 tys. km/h a wiec kazda moja wymiana swiecy rowniez musi sie odbywac z ta predkoscia, wszak przebywam na tej Ziemi. Jak Szanowny Pan widzi dla chcacego nie ma nic trudnego.

Gość gość
pshemo mi może tez odpowiesz co? potrafisz tak na poważnie?

@18:51 grać w grę... kiedyś to ja potrafiłem... teraz to marazm, nihilizm, etc.

Gość gość
powieszenie się nie boli i trwa szybciutko

Gość Carycka
Do gosc 18:46, Dzieki za odp. Tobie pomoglo? Jutro lece se kupic wit D. 500mg?

Gość gość
Carycka,tak, mam hashimoto i spadki energii, kup większą dawkę, Molekin jest niedogi i ma 2tys jednostek, nie bój się nie przedawkujesz

@ gość dziś Carycka, ważna jest suplementacja wit D x Rozumiem, że Szanowna Pani ma na myśli łykanie tabletek. No cóż... ich przyswajalność przez organizm jest na poziomie mniejszym niż 1%. Szkoda czasu i pieniędzy. Na prawdziwą witaminę D trzeba niestety poczekać do lata i opalać się 15 min. między godziną 11 a 13.

Gość gość
czy jesteś niepoważna?

Gość Carycka
Do gosc 19:02, a co ci dolega, co to jest hashimoto?

@ gość dziś Czy mam się winić bez końca za to,ze zostawiłam a on się zabil? x Nie może odpowiadać Pani za cudze decyzje. Jeszcze tylko pytanie pomocnicze: czy ten ktoś był chłopakiem czy mężem?

Gość gość
n88 gadasz głupoty,ta z lata nie pokrywa zapotrzebowania

dlaczego świat, rzeczywistość, wszechświat jednym słowem TO WSZYSTKO istnieje bardziej od kompletnego nieistnienia ? jest to "słynne" pytanie Leibniza aczkolwiek i moje gdyż zadałem je sobie nie wiedząc o Leibnizie