Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JESTEM ZALOSNY :( MAM 30 LAT I BRAK ZAROSTU :(

Polecane posty

Gość gość

czuje sie jak chlopiec, jak frajer :( na twarzy tylko 3 jasne wloski na krzyz i to wszystko gdybym mial zarost to mialbym szanse na kobiete bo tak to niestety zadna chlopca nie zechce, tak samo ludzie traktowali by mnie powaznie jak mezczyzne a nie jak chlopca przegralem zycie :( dodam ze testosteron mam nawet powyzej normy, owlosienie intymne bardzo buje, nogi rece mocno obrosniete, klata brzuch tak samo a na ryju zero:(

Gość gość
pomijajac że ten temat to jakiś mamej napisał mam ten sam problem też brak zarostu co niestety jest dość frustrujące bo nie mam zbyt atrakcyjnej twarzy a tak mógłbym se brode zapuściić i ty;e; to kwestia genetyki przede wszystkich ; ja mam sporo nordyckich genów dlatego nie mam zarostu

Gość gość
19:43 ale ile masz lat?

Gość gość
23 ale już zarostu na twrazy mieć nie będę bo mam taką twarz po prostu; najbardzije mnie rozwala jak jakiś p**duś chudzinka ma bujniesyz zarost ode mnie :D

Gość gość
zbadajcie sobie tarczycę

Gość gość
Mój mąż też nie ma zarostu tylko trochę wąsy ale mi to nie przeszkadza ani jemu bo raz na tydzień się ogóli. Jego brat zat o jest cały zarośnięty i łysy na głowie