Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrób badania za nim cokolwiek połkniesz

Polecane posty

Gość gość

Jestem zaskoczona tym co pisza forumowiczki Zaznaczam ze jestem pielęgniarka w prywatnym gabinecie dermatologicznym Nadmiar witaminy A jest bardziej szkodliwy niz jej niedobór . A Wit A to m in sok z marchwi . Widziałam u nas dziewczynę 24 lata . Tak przedawkowała sok z marchi ze jej poziom Wit A był 10 krotnie wyższy niz dopuszczalny . Wygladała na dobra 40 Słaba bo chora to jeszcze bardziej ja postarzalo . Skora sucha , szara miala duzo zmarszczek Włosy przerzedzone . Słaba . Mam córkę 3 latka ktora ma bardzo gładka skore ze żyłki widać wszędzie .stad moja ciekawość co tu pisza . Ale my nue eksperymentujemy w rodzinie Posismy do specjalisty od pigmentu i zleciła nam badania po """""godzinnym """""wywiadzie . Mam badania i zamówiona wizytę z badaniami na koniec stycznia . Juz na wizycie wymieniła nam czynniki ktore moga powodować ze pigment nie reaguje na słońce i u nas to sie zgadzało . Teraz potrzebuje potwierdzenia od tej Bourion i zaleceń . Wg niej , jezeli jej przypuszczenia sie potwierdza i przejdzie zaleconą kuracje, potwierdzona przez naszego pediatre , to bedzie miala po kilku miesiącach piękny kolor skory . Podobniez ci co nie maja barwnika a przejdą leczenie maja piękna skore bez przebarwień b długo az prawie do późnej starości Pomyslcie za nim połknięcie to co podpowiedziała Goździkowa . Mozna naprawde nabawić sie ciężkich chorób . Dziewczyna o ktorej mowie ma taka niewydolność wątroby ( przy wątrobie z syndromem Gilberta zreszta ) ze jej rokowania na długowieczność nie grozi . Naprawde az serce sie kroi co teraz młode dziewczyny nie zrobią by byc kolejna Doda czy nie wiem jaka ich idolka . To nie jest krytyka . Dbajcie kochane nastolatki i starsze . Ale nie za cene życia . Dbajcie mądrze Ja teraz smaruje córcię Dermotanem . Wyglada juz dobrze tak ze latem nikt nie widział ze taka sina Ten tonik Dermotan jest naturalny . Naprawde dobry Mnie bardzo pomógł i psychicznie ze wg na córcię ale i sama spróbowałam go na twarz i dłonie teraz zima i jestem zachwycona . Wszystkie podkłady wyrzuciłam z tych do wcierania bo brudzily wszystko Ten nie brudzi bielizny ani kołnierzyków . Nue musze go dokładać .w ciagu dnia bo ładnie trzyma Namawiam do kontrolowania sie . Do badan . Nie leczenia sie tym co KTOKOKWIEK podpowie

Gość gość
Pewnie brała izotek.