Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mlodyon

Gra wstępna i pieszczoty pomysły

Polecane posty

Gość Mlodyon

Sama penetracja, to według mnie, zwieńczenie i mała część sztuki miłosnej. Powolna, namiętna gra wstępna to coś co lubię. Lubię zadowalać swoją kobietę. Dlatego też staram się ją rozbudzać przed seksem, ale też pieścić po stosunku, zamiast odwrócić się tyłem i pójść spać. Podsuńcie jakieś pomysły na stymulująco-relaksujące pieszczoty w łóżku?

Gość gość
Jak sam nie masz pomysłu to i podpowiedzi niewiele pomogą.

Gość Mlodyon
21:32 Nie, ale chetnie kupie :) Tylko poleccie cos.

Gość gość
pomysły rodzą się same ale najważniejsze jest odpowiednie nastawienie. Ty idziesz w dobrym kierunku bo widzisz potrzebę pieszczot. Cały problem jest w tym, że zaspokojona kobieta czuję wielką potrzebę czułości, miłości i bardzo często dalszego seksu aby poczuć się jeszcze bardziej spełnioną i nasyconą natomiast mężczyzna po wytrysku czuje się zaspokojony, spełniony i traci chęć na dalsze zbliżenie. Taka jest fizjologia ale powoduje to często zniechęcenie wśród kobiet, które nie czują pełnego zaspokojenia. Jest na to bardzo prosta rada ale trudna do spełnienia. Otóż mężczyzna powinien się kochać z kobietą ale unikać wytrysku. Seks tak ale bez wytrysku. Co więcej mistrzowie tantry i tao odkryli, że mężczyzna osiąga orgazm nie w momencie wytrysku ale na krótko co prawda ale przed wytryskiem. Odpowiednio ćwicząc mężczyzna może osiągać orgazmy bez wytrysku. I jeśli wdrożysz ze swoją partnerką taką filozofie oboje będziecie szczęśliwi i zaspokojeni. Nie chodzi więc o grę wstępną ale cały seks. Oczywiście wytrysk od czasu do czasu jest potrzebny ale nawet dla młodego mężczyzny wystarczy raz na dwa tygodnie. Natomiast seks i orgazmy bez wytrysku gdy wyćwiczysz tą sztukę możesz uzyskiwać wraz z twoją partnerką wiele razy dziennie i wówczas będziesz zainteresowany, pobudzony i zespolony z nią przez wiele godzin wspólnie uprawianego seksu w różnych formach i konfiguracjach. https://tipy.interia.pl/artykul_3181,jak-miec-orgazm-bez-wytrysku.html

Gość gość
22:37 Zgadza się, też wyznaję tę filozofię że seks to nie tylko penetracja i wytrysk, ale są bardziej subtelne formy. Seks to coś więcej dla mnie niż fizyczne zbliżenie. Bardziej mistyczne, duchowe. Ja nie potrzebuję wytrysku żeby poczuć się spełniony.