Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuję porządnego ochrzanu:)

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny wiem że temat bedzie sie wam wydawał totalnie głupi ale potrzebuję żeby mnie ktos opierdzielil ze tak glupio sie zachowuję. Otórz od początku. Moj facet pol roku temu wyjechal zagranice do kolegi. Mieszkal z nim i zrzyli się . Ma tu kilku znajomych. Za to ja dojechalam do niego 3 msc temu. I normalnie przezywam wewnętrzny koszmar. Pracuje jako sprzataczka sama. Jedyna osoba z którą rozmawiam to moj facet. Nie mam tu żadnej koleżanki . Co weekend moj chłopak spotyka się z kolega a ja jestem tak zazdrosna ze on ma gdzie pójść a ja nie ze wszczynam o to kłótnie. Jak on się spotyka z tym kokega to normalnie wpadam w depresje i straszny smutek, potwornie wtedy czuje sie samotna . Jak sobie to wytłumaczyć i sie powstrzymać o robienie wyrzutow facetowi? Bo czuje się podle wobec niego ze wychodzi ze mnie taka egoistka

Gość gość
a jak dla mnie to Twój chłopak to gbur, przyjechałaś do niego, nie masz nikogo, a on cie nie wprowadzi, nie wesprze, tylko poniża i dba o siebie. Głupi knur

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź. Serio bo ja sama nie wiem czy ze mna jest cos nie tak że sie o to wkurzam czy mam prawo sie o to wkurzac

Gość gość
gdzie jesteś? jakieś duże miasto? na Twoim miejscu znalazłabym sobie jakichś swoich znajomych, tylko nie pisz że się nie da, ja się parę razy przeprowadzałam za granicę w różne miejsca, za każdym razem sama i za każdym razem sama zadbałam o to, żeby sobie znaleźć znajomych.

Gość gość
Miasto jest duze. Spróbuje sobie znaleźć chociaz dla mnie to trudne . Ale narazie sytuacja wyglada tak że nie mam a chłopak mnie dołuje tymi swoimi wypadami do kumpla

Gość gość
no i co, wolałabyś żeby on też nie miał znajomych? lepiej byś się poczuła? pamiętaj jak sobie pościelesz tak się wyśpisz, jeśli masz zamiar tam mieszkać to lepiej sobie jakoś zorganizuj życie zamiast wisieć na facecie.

Gość gość