Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni nie lubią miłych i spokojnych kobiet

Polecane posty

Gość gość
A ja zaś mam nieodparte wrażenie że Pan od słodkiej idiotki odziedziczył warsztat jak sam zresztą napisał a robi z siebie biznesmena na miarę Kulczyka. Pic na wodę fotomontaż. Mamy kapitalizm i 70 procent ludzi ma firmy większe lub mniejsze.

Gość gość
A ja z tego co czytałam na męskich forach i zauważyłam z własnego doświadczenia to własnie lubią takie. Lubia kobiety spokojne, ale nie zbyt nieśmiale, lubia jak kobieta ma wlasne zdanie, ale nie jest pyskata i przemadrzała. Nie lubią tez desperatek, jak kobieta jest troche niedostepna i tajemnicza to dizała na jej plus

Gość gość
Podaj namiary na te męskie fora bo pierwsze słyszę.

Gość gość
w każdym razie o chlejącychi przeklinających imprezowiczkach maja zle zdanie tak generalnie. Z tego co czytałam na meskich forach i miałabym zebrać w całość ich ideał to : Laska najelpeij 10/10 z wyglądu ( nie żadna szara myszka), ale też nie sztuczna ala Doda, z charakteru spokojna i wierna, ale nie zgadzająca się na wszystko, troche trudna do zdobycia, inteligentn, majaca wlasne zdanie i pasje, lubiąca seks ale tylko z nim. Nie ubierajaca sie wyzywająco na codzien, dla swojego faceta wieczorem już tak

Gość gość
a podobno to kobiety lubią "sprzeczne" cechy :D

Gość gość
Jakoś nie widać wokół żeby ludzie wiazali się z idealami o których ciągle ktoś p******i więc temat bez sensu.

Gość gość
Proszę bardzo :) Bracia samcy, PoMesku.org.pl, meskie forum i wiele innych. Wystarczy wpisac w wyszukiwarke- forum dla meżczyzn i wyskoczy Ci ich cala masa

Gość gość
A zresztą ja już od dawna czytam meskie fora bo sporo sie mozna z nich dowiedziec o czym nie miałam pojecia. Np. na forum bracia samcy gdzies był temat o ideale kobiety z wyglądu to nigdy bym nie powiedziala, ze czesc z tych kobiet jest nawet ladna, a oni wstawiali zdjecia jako swoj ideal ( jakichs lasek z netu) :P

Gość gość
Zgadza się faceci lubią beszczelne pewne siebie suki, szaleją za takimi, a taka cicha spokojna i poukladana dla nich jest nudna.

Gość gość
a zresztą nawet znalazłam dla was ten temat , same sobie poczytajcie ;) i w ogole o ich pogladach bo to temat rzeka. Ale oogolnie to nienawidza jak kobieta klnie , pali i jest imprezowiczką, albo jest przemądrzała. Ale szarych, brzydkih myszek też nie lubia. Chyba najbardziej takie kobiece kokietki, mile ale troche niedostepne http://braciasamcy.pl/index.php?/topic/5717-wasze-typy-jaki-typ-urody-preferujecie/&page=4&tab=comments#comment-126568

Gość gość
akurat nazwa "Bracia Samcy" kojarzy mi się z jakimś klubem bdsm :D Nie wiem czy chciałabym faceta który wchodzi na takie fora

Gość gość
Klub BDSM to to nie jes ;) Chyba rozni faceci tam wchodzą piszą o swoich malzenstwach, dziewczynach, sposobach na podryw.. Czasem mniej lub bardziej chamsko. Zreszta nie tylko tam, na roznych forach... Sama się tam czasem radzę co mi podpowiedzą z męskiego punktu widzenia i powiem tylko tyle, ze rady są jednak rozne jak tutaj bo nie raz zakladałam tam taki sam temat jak tu jak mialam np. problem z jakims facetem

Gość gość
Haha te rady są żałosne. Jakby każda kobieta miała brać do siebie te pierdy to nigdy na żadnego by nie spojrzała. I kogo obchodzi o czym oni marza? I tak najczęściej kończą ze zwykła kobieta.

Gość gość
No właśnie- ze zwykłą. Zauważ ,ze przeważnie mężatki to są zwykłe kobiety,a te super pewne siebie imprezowiczki o ile sie nie ustatkują najczęściej koncza samotne z dzieckiem, albo z jakiś fagasem ktory je bije itd. Więc czy te najbardziej przebojowe i pyskate mają największe branie?Chyba nie, albo na krotką mete

Gość gość
Przecież sama napisałaś że im chodzi o pyskate ale wtedy kiedy im pasuje :P szczerze mówiąc mało mnie obchodzą czyjeś wymagania. Czasami czytam te bzdety żeby się pośmiać z tej ich "powagi" i złotych jak psi deszcz rad.

Gość gość
Sporo też czytałam blogów pisanych przez facetow na temat kobiet. Poniżej fragment jednego z nich- tez facet pisze o tym, że lubi kobiety delikatne i wrazliwe, ale jednoczesnie z wlasnym zdaniem i charakterem nie chce mi sie skopiować link bo jest uznany za spam, ale to fragment z bloga kuc filolog "A co z tymi sukami? Przechodzimy do meritum. Nie mam pojęcia skąd się wzięło używanie terminu suka w omawianym kontekście. Prawdopodobnie autorstwo można przypisać grupie przyszłych kur domowych nie mogących znieść tego, że inna kobieta nie tylko nie jest amebą, ale jeszcze ma dzięki temu ogromne powodzenie. Kobiety, które Wy uważacie za suki wcale nimi nie są. Są po prostu charakterne, pewne siebie i nie widzą powodu by tego nie okazywać. Chyba każda spośród tych wyjątkowych jakie poznałem okazywała się delikatna i wrażliwa. Musiałem tylko dotrzeć do tych cech, a ona musiała mi na to pozwolić. I wcale nie zmieniało to ich osobowości. Były takie same jak zawsze. Nieco złośliwe, błyskotliwe i zwyczajnie fascynujące. Idealne. "

Gość gość
"Haha te rady są żałosne. Jakby każda kobieta miała brać do siebie te pierdy to nigdy na żadnego by nie spojrzała. I kogo obchodzi o czym oni marza? I tak najczęściej kończą ze zwykła kobieta." XXXXXXXXX No bo nie każdy znajduje swoj ideał :P Aczkolwiek to jest ideal wiekszosci, kobieta z jednej strony wrazliwa i delikatna, a zdrugiej charakterna. W kazdym razie o "divach" w stylu Dody , przeklinajacych i palacych itd. maja zle zdanie

Gość gość
zwyklą dla ciebie, ale dla tych facetów którym się podoba już niekoniecznie. Było nawet takie badanie co kobiety uważają za ideał kobiecości, a co mężczyźni - kompletnie inne modele.

Gość gość
Tam każdy brzmi jak jakiś profesor z uczelni podrywu dla stulejarzy :D Dla nich ideał, wiem, tylko że na tych forach większość podnieca się pieknosciami które nie chciałyby na nich splunac nawet a w rzeczywistości zadowalają się przecietniarami z wyglądu przynajmniej, zresztą nie tylko. Po co wiec takie p********ie i gorzkie żale na każdą? Żałosna frajerownia. Ale ważne że można się pośmiać.

Gość gość
Prawiki i stare panny rozmawiają o związkach. Buhahahahaha. Weźcie k***a wyjdzie sprzed tych komputerów i bierzcie życie jakie jest.

Gość gość
Ja właśnie dołączyłam i nie jestem ani jednym, ani drugim, co teraz?

Gość Taki Zielony
Podoba mi się tekst z 18 10 mi też imponują kobiety przewidywane z nutką błyskotliwej tajemniczości ;-)

Gość gość
18:56 Dokładnie to robię dlatego potrafię obiektywnie ocenić zalosnosc zarówno bab jak i chłopów. Swoją też.

Gość gość
Z punktu męskiego, napiszę, jakie kobiety są pociągające dla większości mężczyzn. Sam jestem facetem. Mężczyźni lubią kobiety, mające własne zdanie, delikatne, uległe, może lekko nieśmiałe, ale nie za bardzo, lekko tajemnicze, które w łóżku lubią być uległymi sukami, i dogadzające facetowi. Podobnie z partnerstwem, lubią takie, które im ugotują, posprzątają, tzw partnerstwo. On zarabia, ona gotuje, podział ról obowiązków. Pięknych zbytnio też tak nie lubią, zazwyczaj preferują o średniej urodzie, bo wiedzą, że piękne to zawsze spore ryzyko i ktoś może podrywać i większa skłonność do zdrady. Nie lubią egoistek, które myślą tylko o sobie, tzw księżniczek, materialistek. I możecie sobie pisać co chcecie, wymyślać różne bzdury, ale napisałem szczerą prawdę jako facet.

Gość gość
oni lubią piękne o ile ufają im na tyle, że wiedzą, ze bedą wierne. bo inaczej maja ciagle watpliwosci co do ich wiernosci

Gość gość
W sumie to bym się podpisał ale "mieć własne zdanie " i bycie " uległa " to się chyba wyklucza? Chociaż ja lubię takie które powiedzą: moim zdaniem to to i to ale i tak zrobię jak karzesz:)

Gość gość
Po prostu tradycyjne kobiety do tradycyjnej rodziny a nie jakieś chore wizje singielek.

Gość gość
Z tego co też czytałam uległe lubią np. w łożku, albo w ten sposob, ze czasem pokażą facetowi ,że on sie na czyms bardziej zna jako facet np. jesli gdzieś jadę to zdają się na jego orientacje w terenie, albo jak cos naprawiaja, organizuja wyjazd itd. Ale jesli chodzi i wybor np. dania w restauracji albo pewne poglady to nie sadze zeby szanowali kobiety, ktore im caly czas potakuja. Albo jesli facet zachowa sie jak zwykly cham i zazwyczaj zdaje sobie z tego sprawe, to raczej nie bedzie szanował kobiety ,ktora nie zareaguje odpowiednio i go nie opieprzy. faceci nie lubią fochów bez powodu, ale jak wiedzą sami ,ze przegieli to bardziej szanuja jesli dostana ochrzan, albo kobieta sie obrazi

Gość gość
19:14- nie wiem jak Ty, ale ja singielka nie jestem ;) A jesli chodzi o te porady to akurat nie ja je wymysliłam tylko faceci o ktorych pogladach czytalam przez ostatnie miesiace, samej mi to troche zburzylo moj poglad na ten temat

Gość gość
mieć własne zdanie " i bycie " uległa " to się chyba wyklucza? xxxx Nic się nie wyklucza. Można mieć własne zdanie i być uległą w łóżku, która dba o potrzeby partnera.