Gość gość Napisano Grudzień 7, 2017 Miał ktoś w pozycji na plecach z podkurczonymi nogami?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 8, 2017 Tak, miałem w tej pozycji badaną prostatę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 8, 2017 Miałem w pozycji na plecach, z nogami zgiętymi w kolanach i rozchylonymi kolanami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 8, 2017 Na fotelu ginekologicznym, torbę musiałem sam trzymać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 13, 2017 Chciałbym żeby mnie jakaś Pani tak zbadała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 13, 2017 Ja też miałem badanie prostaty na plecach, torbę sam musiałem trzymać - ale wawrzon stał na baczność. W pewnym momencie się zesmarkał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 13, 2017 Zrobiłem wpis, bo myślałem, że będzie to poważny temat, ale jak zwykle został on przejęty przez erotomanów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 13, 2017 Dlaczego przez erotomanów? Nie jest Pan tego świadomy, że masaż czy dotykanie prostaty może spowodować orgazm i wytrysk spermy? Może proszę się udać do lekarza i on Panu sam wyjaśni jak to działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobiecykarol89 0 Napisano Grudzień 13, 2017 Nie tylko ja mogę potwierdzić że masaż prostaty w trakcie masturbacji potęguje doznania. Orgazm jest dużo silniejszy i bardziej intensywny. I kazdy lekarz proktolog czy urolog to przyzna. I nie jest to 'gejowskie', bo co ma wspolnego prostata z orientacją? Każdy biologiczny facet ją ma. Tylko z jakichs nieznanych wzgledow nie kazdy odczuwa przyjemnosc. Trzeba tego sie nauczyc, bo wpychanie palucha bez zadnego wczesniejszego rozluznienia i nawilzenia to faktycznie nieprzyjemne tylko dla swieżaka...poza tym, odbyt trzeba oczyscic nie tylko z zewnatrz, najlepiej lewatywką. A ty idac na to badanie nie umyjesz sie tam wczesniej..? wspolczuc tym co bedą cie badac... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2017 Erotoman nie znaczy to samo co gej, a praktyki seksualne z masażem prostaty nie mają nic wspólnego z badaniem prostaty przez urologa. Badaniem rektalnym sprawdza się prostatę w celach diagnostycznych, a nie seksualnych. Podczas badania nie występuje erekcja, a tym bardziej ejakulacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 16, 2017 Ktoś, coś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 18, 2017 Ja miałem badanie prostaty przez o***t nigdy na plecach nie nosiłem prostaty - więc nie miałem badanej prostaty na plecach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2017 Może naucz się czytać ze zrozumieniem. Chodzi o pozycję pacjenta na plecach w czasie badania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 19, 2017 Post roku: "nigdy na plecach nie nosiłem prostaty - więc nie miałem badanej prostaty na plecach". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 25, 2017 Tutaj pokazano badanie prostaty z pacjentem umieszczonym w takiej pozycji: https://youtu.be/61OG2ZqoHc8?t=3m54s Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SZYMEX22 0 Napisano Lipiec 27, 2018 A powiedzcie, czy bierzecie jakieś suplementy wspomagające prostatę. Bo zastanawiam się właśnie nad kupnem czegoś takiego: https://heltio.com/pl/prostalgene Myślicie, że się sprawdzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kusa34 Napisano Styczeń 3, 2019 USG gruczołu krokowego możecie bez problemu zrobić w Rex Medica Sport w Warszawie. Trzeba badać się regularnie, bo prostata naprawdę coraz częściej dotyka mężczyzn po 40-50tce. Badajcie się panowie, to nie boli! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafarski007 0 Napisano Marzec 20, 2022 Ja miałem niedawno badanie prostaty robione w Urogen i tak to właśnie wyglądało. Nic wstydliwego, badanie jak badanie - tak trzeba do tego podejść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gieremek 0 Napisano Marzec 23, 2022 Takie badania należy wykonywać regularnie, w końcu nasze zdrowie jest najważniejsze. Ja pod koniec zeszłego roku wykonywałem takie badania w szpitali mazovia w Warszawie i po odebraniu wyników mogłem odetchnąć. Wszystko jest ok i się z tego cieszę. A co do samego badania to do najprzyjemniejszych nie należy, ale trzeba się poświęcić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach