Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Timmermans znów nas straszy Polskę

Polecane posty

Gość gość

Właśnie leci reportaż live. Znów będą szkalować Polskę, że nasza gospodarka nie chce przyjąć brudnych uchodźców ekonomicznych.

Gość gość
hahaha, co z niego za prostak i idiota to aż brakuje skali odniesienia :D na pytanie polskiej dziennikarki odpowiedział pretensjonalnym tonem "że był kryzys migracyjny i nie ma co udawać, że się jedzie na gapę i problem nas nie dotyczy" baran nie potrafi sięgnąć pamięcią wstecz i stwierdzić wprost: problem stworzyła Merkel i USA destabilizujący sytuację na Bliskim Wschodzie finansując terrorystów przeciwko prezydentowi Syrii :D

Gość gość
on jest za głupi żeby samemu to stwierdzić :D

Gość gość
Wszystkie kapusie co donoszą obcym politykom na Polskę powinni być sądzeni jak szpiedzy za zdradę ojczyzny Za okupacji to była czapa

Gość prawi 114
Ja tam za Pisem nie jestem , bo oni trzymają z rydzykiem a rydzyk to dla mnie zero

Gość Teppic   No1
@ Grudzień 2010 PiS donosi do Unii, że rząd Polski nie umie samodzielnie zbadać katastrofy smoleńskiej :D Styczeń 2011 PiS uznaje przed Unią Tuska, Sikorskiego, Millera i każdego, kto im nie pasuje, za ponoszących odpowiedzialność za katastrofę :D Marzec 2012 Drugi raz PiS prezentuje swoje smuty o Smoleńsku przed PE, nazywając debatę „Katastrofa Smoleńska – Odrzucona Prawda” :D Czerwiec 2012 Ziobro skarży decyzję Rady Radiofonii i Telewizji o nieprzyznaniu Trwam miejsca na Cyfrze+ :D Grudzień 2014 PiS donosi do PE w sprawie rzekomych nieprawidłowości w wyborach samorządowych :D Masz rację, trzeba wypieprzyć dziadów na zbity pysk :D