Gość ikitka92 Napisano Grudzień 7, 2017 Hej.. dlaczego zaczelam sobie mierzyć cukier? poniewaz w ostatnim czasie zaraz po zjedzeniu sniadania moj dzien sie zamyka, a raczej ja zamykam oczy, poniewaz nie jestem w stanie utrzymać otwartych powiek. czuje mega zmeczenie i sennosc, poddraznienie, bełgotanie, mega pragnienie, rozmazany obraz.. co jem? nie duzo. na sniadanie bulka z ziarnami do rego dwie parowki cienkie z serem z jbb. najczęściej przed tymi objawami pojawia sie dziwny 'ciepły', przymulony ucisk gdzies w czubku, czy z przodu glowy. pokaze Wam moje przykładowe pomiary z przedwczoraj i dzis.. 3 grudnia: na czczo zaraz po przebudzeniu 76 min zaraz po zjedzeniu śniadania (a tak z ciekawosci) 104 2 godziny po posilku 90 5 grudnia - dzis: na czczo 81 2 godziny po jedzeniu 85 minęło 5 min. zjadlam 2 kostki czekolady i zmierzylam cukier. wynik - 82 10 min minelo. zjadlam kolejne 2-3 kostki, wynij 114 minelo 5 min.sprawdzilam ponownie - 95 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach