Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak mnie olewa, nie wiem co zrobić

Polecane posty

Gość gość

Niedawno poznałam chłopaka, zaczeliśmy sie spotykać nie byliśmy parą on bardzo okazywał mi swoje zainteresowanie , więc ja też zaczełam bardziej sie starać około tydzień temu po naszym ostatnim spotkaniu przestał sie odzywać odpisał na mojego smsa po cały dniu pozniej napisał sam bardzo zdawkowo i trochę niemiło, wczoraj ja napisałam umówiliśmy się na spotkanie, mam przeczucie że to ja powiedziałam coś złego (wspomniałam o innym chłopaku) boje się że to mogło go do mnie zrazić tylko zastanawiam się czy osobę której w jakiś sposób zależy na drugiej osobie jest w stanie obrazić się za taka błachostke ? I czy warto się tym przejmować

Gość gość
Też go olać. Najlepszy sposób.

Gość gość
Ty też go olej. Znacie się nie długo nic nie tracisz

Gość gość
Jak ja uwielbiam te " genialne " porady z forum, tez go olej :P Dlaczego, bo odpisał jej po jednym dniu na smsa? Może akurat miał zły dzień, był zajęty itd.? Być może autorka sobie wkręciła sama, ze facet ją olewa. Po jednym smsie z opóżnieniem i drugim zdawkowym nie ma co wyciągać pochopnych wniosów. Ale droga Autorko- nie jest to pewne, ale MOŻLIWE ,ze on się zdystansował. Wiesz dlaczego? Bo facet jednak lubi pozdobywac na początku, praktycznie każdy niezależnie od wieku i stanowiska, nawet Ci już " poważni " faceci wolą zdobywać kobiety. Tak już mają i tyle. Nie mówię żebyś była " zimną suką", ale lekki dystans przy jednoczesnym byciem miłą i uprzejmą (jeśli zasłuży) nie zaszkodzi, a wręcz może pomóc. Teraz przede wszystkim Ty mniej pisz od niego, ale bądź miła, czasami odpisz po kilku godzinach, a raz możesz nawet na następny dzień przepraszając go ,ze nie mialas czasu bo np. miałaś zwariowany dzien, zle sie czulas itd. U mnie to działało i nadal działa nawet w moim kilkuletnim zwiazku. Powodzenia i nie słuchaj tych "mądrych" rad żebyś po tak niewiele znaczących sygnałach miala go " olac "

Gość gość
I pamiętaj- niech to najlepiej ON sie zastanawia czasem co Ty robisz i dlaczego nie odpisujesz np. kilka godzin, a nie Ty. Bo inaczej bedzie miał Cie w garści i szybko się znudzi. Na facetów trochę niepewności szczególnie w początkowej fazie związku bardzo dobrze działa bo inaczej brak emocji ich szybko nudzi

Gość gość
Ja nie znoszę "zdobywać" i jest mnóstwo takich facetów. To są bajeczki dla pensjonarek, że faceci rzekomo lubią "zdobywać". Co to w ogóle znaczy? Albo obie strony są zainteresowane i obie to okazują albo do widzenia.