Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najprawdziwsza jest miłość gdzie nie ma seksu

Polecane posty

Gość gość

Prawdziwa i szczera

Gość gość
a wy dzisiaj znowu swoje? Jesteś on czy ona?

Gość gość
Chyba do dziecka...

Gość gość
najprawdziwsza najszczersza miłość jest do dziecka zgadzam się. Jednak dla mnie nie do pomyślenia jest żeby dwoje zdrowych( podkreślam zdrowych ludzi żeby za chwile nie było że jak się ma przewlekłą chorobę to sexu nie ma. Swoją drogą ja jestem chora na serce sex jest) kochających się ludzi nie chciało dzielić się tą przyjemnością.

Gość gość
Ci co chcą seksu są chorzy psychicznie

Gość gość
To jak nie rucham swojej żony to znaczy, że ją naprawdę kocham? A jak rucham inną, to ja pierdolę i nie ma to znaczenia. Wporzo.

Gość gość
kochasz bo nie wymagasz seksu

Gość gość
To nie jest tak. Każda miłość wymaga okazywania sobie czułości. W szczególnym przypadku, jeśli mężczyzna kocha kobietę, a kobieta mężczyznę, ta czułość jest właśnie seksem. Chodzi o to, żeby być jak najbliżej siebie, żeby jedno było w drugim. I taki seks pochwalą wszyscy, jest czymś zupełnie innym, niż brzydki seks, uprawiany tylko dla rozładowania swoich potrzeb, czy przeżycia fizycznej rozkoszy. Wychodzi na to, że prawdziwa miłość, to ta, w której efekcie okazywanie sobie czułości prowadzi do całkowitego wzajemnego oddania się sobie, a więc do seksu.

Gość gość
jak można od osoby którą się kocha cokolwiek wymagać. Jeśli się ktoś chce kochać to będzie jeśli nie to przecież nie zgwałcisz

Gość gość
Do dziś Bzdury opowiadasz prawdziwą okazywaną miłością są przytulasy, całowanie do tego nie potrzeba seksu, wspieranie w trudnych chwilach, poświecenie się dla drugiej osoby, nie wymaganie seksu, mówienie komplementów to jest prawdziwą miłość nie seks. Seks to dodatek, który nie musi być żeby być szczęśliwy w związku jeśli na serio kochamy partnera/partnerkę.

Gość gość
Każdy, który kocha nie wymaga seksu

Gość gość
Do dziś Jak dorośniesz dziecko to zrozumiesz na czym polega prawdziwa miłość.

Gość gość
Poświęcenie się to nie miłość. Nie wiem skąd wy takie kwiatki bierzecie. Najgorsze ze wy naprawdę tak uważacie. Wszystko dla kogoś, żeby on był szczęśliwy i d**e miał pełna. A wy gdzie w tym?

Gość gość
Jak dla ciebie seks to miłość to nie mam pytań

Gość gość
Do dziś To działa w dwie strony

Gość gość
Do dziś A skąd wiesz czy twój mężczyzna Cię kocha i nie jest z Tobą dla samego seksu?

Gość gość
Jak wy rozkładacie nogi 1 randce co najwyżej po kilku miesiącach znajomości i nazywacie miłością :D

Gość gość
Seks to tylko odruch fizjologiczny, jak sikanie.... Nie ma nic wspólnego z miłością. Ludzie rypią się tak samo z miłością jak i bez. Znam parę - ona nie chce seksu, on se wali konika i się i tak kochają tak już ze 20 lat. Jemu seks raczej z WC się kojarzy.

Gość gość
Nie u wszystkich. Zabrzmie jak egoistka ale mam to w d***e. Moje szczęście zawsze będzie dla mnie najważniejsze chyba że pojawi się kiedyś dziecko. Wtedy to ono będzie ważniejsze do pewnego czasu.

Gość gość
Jak można to rozpatrywać w kategoriach "albo-albo". Ktoś,kto kocha nie będzie zmuszał/wymagał seksu gdy druga strona nie może,nie ma ochoty itp. Ale seks, to składnik uczucia,które wiąże ludzi,jej wyraz,tak samo jak pocałunki i wspieranie w trudnych chwilach.

Gość gość
dziś U dużej większości nie daj mu z rok to zobaczysz jak Cię kocha

Gość gość
A jeśli kobieta też lubi sex to ma sobie odmawiać żeby sprawdzić czy facet ją kocha? Jeśli nie kocha to kiedyś odejdzie z sexem czy bez

Gość gość
Jeśli się kogoś kocha to może odmówić seksu powie nie chce cię skrzywdzić zrobimy to jak będziemy po ślubie.

Gość gość
Do dziś Ja dla ciebie seks jest najważniejszy to sobie nie odmawiaj nie może tak być, że seks jest ważniejszy od miłości.

Gość gość
dokładnie.s

Gość gość
Oczywiscie. Nikt nie teskni do dbania, dobry rosol mozna zjesc prawie wszedzie za 3 PLN. Najcenniesze co mozemy dac kochankowi to siebie. Dla niektorych milosc, malzonek to bezpieczenstwo, na zasadzie daje co chce i oczekuje czego chce.

Gość gość
A ludzie zazwyczaj się wiąża się ze względu na seks nie z miłości.

Gość gość
A to nie można mieć i sexu i miłości?

Gość gość
boże co za debilki na tym forum siedzą.

Gość gość
No tak - zaraz ktoś napisze że facet to tylko zamoczyć chce... A kobieta to uczuciowa istota jest i seksu nie potrzebuje. Tylko te brutale co chcą z krzyża spuścić, twierdzą że muszą pukać, bo to miłość.