Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najprawdziwsza jest miłość gdzie nie ma seksu

Polecane posty

Gość gość
A. czyli jednak to ten pajac. Może udasz się po poradę do lekarza zamiast bredzić na forum?

Gość gość
Równie dobrze można powiedzieć,ze kobieta , która chce dziecka nie powinna wychodzić za mąż.

Gość gość
Chce się przekonać aseksualna osoba autorka, napisz coś o uczuciach, daje 100 nic ciekawego nie napiszesz i z tym masz problem.

Gość gośćSYLWIA
22.42 dokładnie

Gość gość
Autorko chęć rozmnażania sie nie jest miłością. Tylko dlaczego większość kobiet chce dzieci? Bez seksu dzieci nie zrobisz.

Gość gość
seks to bliskość, przyjemność i nowe życie. To czy jest uprawiany z miłością, z obojętnością, dla sportu czy z przymusu to każda z par musi odpowiedzieć sobie sama.

Gość gość
Jak są dzieci to i jest prawdziwy dom rodzinny, jak jest większa miłość to się powiększa, ale co ja tam wiem, autorka ma swoje zdanie.

Gość gość
Autorka zapewne nie lubi seksu ale seks prokreacyjny jest dla niej ok i jest w stanie zmusić sie do niego.

Gość gość
zgadzam się, miłość nie pyta o nic, niczego nie żąda i nie pożąda, miłość po prostu jest. Sex jest wykorzystywaniem osoby dla swojego zaspokojenia, wyklucza miłość

Gość gość
Ta a dzieci przynoszą bociany.

Gość gośćSYLWIA
00.17 to prawda bo to coś o wiele większego.miłość to więź czysta i duchowa.miałam koleżankę ,byli małżeństwem ,jemu spadła cegła na....trzeba było amputować ,po tym zdarzeniu ona go zostawiła .Czy to była miłość?????oczywiście że NIE!!Gdyby łączyło ich prawdziwe uczucie to nie zostawiła by Go.

Gość gość
dzieci wychodzą z brzucha, tą samą drogą, którą wchodził nagrzany penis, pozostawiając tam nasienie - czyli chwilową ulgę następującą po napięciu sexualnym. Ludzie są efektem chwilowej ulgi poprzedzającej napięcie sexualne

Gość gość
00:24 no, nie kochała go

Gość gość
Sylwia, chyba że ten gość miał straszny kompleks na tym punkcie i cały czas czuł się beznadziejny, że nie może sexu, moze posadzał jąo zdrady, był zazdrosny, wszczynał kłótnie, nie wiadomo jak tam miedzy nimi bylo. Jak facet strac***enisa, to może mu odbijać. Wielu się identyfikuje z tym dość mocno, ze sprawnoscia sexualną w ogóle.

Gość gość
Dobra spuszczę siė na palec i zrobię.

Gość gośćSYLWIA
nie,to ona go zostawiła już nie był jej potrzebny.

Gość gość
00:24 Jak ci facet zapadnie w śpiączke za młodu i to taka która nie rokuje praktycznie w ogóle to zostaniesz przy nim i będziesz do końca życia pampersy mu zmieniać kosztem własnego szczęścia? Ja bym nie chciała żeby ktokolwiek dla mnie się rąk poświęcał.

Gość gość
00:36 był taki film o facecie, który zakochany w kobiecie, która po wypadku zapada w śpiączce, opiekuje sie nią, spedza z nią cały czas :P ja wiem, że są takie osoby, które darzą kogoś wielkim uczuciem i nie postrzegają tej osoby przez pryzmat pożądliwości

Gość gość
Ty o filmie, ja o najprawdziwszym życiu, gdzie jednorożce nie sraja tęcza...

Gość gość
gość dziś zgadzam się, miłość nie pyta o nic, niczego nie żąda i nie pożąda, miłość po prostu jest. Sex jest wykorzystywaniem osoby dla swojego zaspokojenia, wyklucza miłość X Oczywiście zmienisz zdanie jak będziesz zadac i pozadac dziecko.

Gość gość
00:47 to był taki przykład. W takim razie, jestem jednorożcem, który sra tęczą :P zdarzyło mi się obdarzyć kogoś uczuciem i wcale mi nie zależało na sexie

Gość gość
00:50 nie chcę mieć dziecka i nie będę miała. I nie potrafię żądać.

Gość gość
Haha wy jesteście infantylne jak małe dziewczynki :D

Gość gość
gość dziś 00:50 nie chcę mieć dziecka i nie będę miała. I nie potrafię żądać. X To szukaj takiego mężczyzny, który ma taki sam pogląd na życie i będziecie szczęśliwi.

Gość gość
00:53 najlepszą obroną ego, jest atak- rzeczywiście udowodniłeś/aś swoją dorosłość. To, że się z tb nie zgadzam, nie znaczy, że musisz się tak frustrować w tym temacie.

Gość gość
00:56 ja nie chcę mieć faceta. Uwielbiam życie singla :)

Gość gość
Stwierdziłam fakt. Bekstrit bojs rlz! Nie frustruję się póki co nie mam czym.

Gość gość
gość dziś 00:53 najlepszą obroną ego, jest atak- rzeczywiście udowodniłeś/aś swoją dorosłość. To, że się z tb nie zgadzam, nie znaczy, że musisz się tak frustrować w tym temacie. X Cały temat jest atakiem na ludzi co myślą inaczej niż autorka, która przypisuje sobie prawo oceny co jest prawdziwe a co nie.