Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polucje nocne chłopaków

Polecane posty

Gość gość

Witam panowie :d i panie też ;p mam taką sprawe. od miesiąca doświadczam polucji nocnych (zmaz) mój wiek to 14 lat. Wiecie może jak zapobiegać temu/co robić itp? Trochę męczące bo potem się martwię czy czasem plemniki gdzieś nie przeszły (choć to niemożliwe) itp,kąpać się że zostaną w wannie itd. Boję się spać w slipach i bokserkach z cienkiego materiału. Pozdrawiam

Gość gość
Nie masz się czym martwić to normalne zjawisko u młodych dorastających chłopców nocne polucje nie są szkodliwe ,choć może ciut uciążliwe jeśli chodzi o bieliznę, jednak wszystkie takie plamy można z łatwością sprać. Nie obawiaj się też o ewentualne plemniki pozostałe po kąpieli, wystarczy po prostu dokładnie spłukać wannę. Nocne polucje ustaną z czasem , możesz także zminimalizować je np. poprzez masturbację, jednak jest to twój wybór. Pozdrawiam.

Gość gość
Uff, a plemniki czy sama sperma może przejść /przelać się przez bieliznę cienkiego materiału?

Gość gość
Czemu chcesz temu zapobiegać? Czemu chcesz działać przeciw siłom natury?

Gość gość
Może nie chce tyle co zapobiegać,ale to trochę męczące a potem się boje że plemniki sobie gdzieś przejdą itp ;/

Gość gość
Bądź spokojny to nie jest groźne nie dojdzie do żadnego zapłodnienia,jeśli nie chcesz śladoów na bieliźnie lub poplamienia pościeli to na noc włóż sobie kawałek ligniny w miejscu takim aby uniknąć plam. Mam syna w twoim wieku i wiem że on też ma polucje bo widać na majtkach a czasem też na pościeli. Mam pytanie, czy masturbujesz się ?

Gość gość
To jest tak, że próbowałem kilka razy ale przy podnieceniu po ok 30 sek wypływa mi preejakulat lub sperma (nie jestem pewny co). To ma jakiś wpływ? Martwię się bardzo :/ Dziękuję za odpowiedzi

Gość gość
Gosc 20:27 A ty ile masz lat? Tez masturbujesz sie? Jaka masz myszke? Ogolona? Czy owlosiona?

Gość gość
Nie szukam przygód i nie reaguję na zaczepki,mam męża i dzieci,chciałam po prostu pomóc.

Gość gość
gość dziś Proszę o pomoc jakąkolwiek

Gość gość
gość 20:43 Nie chodzi o to czy ty szukasz przygod czy nie. Tylko chodzi czy masz owłosioną ci.pke i czy robisz sobie palcówke