Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daria1116

On piję! Pomocy

Polecane posty

Witam, mieszkam z chłopakiem 4 lata, zawsze wiedziałam że za kołnierz nie wylewa ale od jakiegoś roku totalnie przegina ja juz nie wiem co robić. Pije codziennie po kilka piw (Sam)bo ja nie pije wcale. Gdy mu mowie ze ma problem on sie śmieje i mowi ze jak mi sie nie podoba mogę sobie szukać innego tzn.abstynenta. Rozmawialam z jego mamą ona z nim ale to nic nie dało. Potrafi sie napić wieczorem wstać na kacu dalej pić (czym sie strułeś tym się lecz) tak twierdzi. Oprocz naduzywania alkoholu pracuje i ani przed praca ani w pracy nie pije. Srednio co wieczor wypija 5 piw. I kazda okazja jest dobra zeby sie spotkac z kolegami i napic wodki. Juz dawno zapalila mi sie czerwona lampka ale jak dzisiaj zrezygnowal z antybiotyku zeby sie napic rece mi opadly... dodam jeszcze ze po alkoholu jest spokojny i potulny jak baranek ale chodzi mi o jego zdrowie... co o tym sądzicie?

Gość gość
Uciekaj póki możesz bo życie zmarnujesz. Alkoholik musi sam chcieć się zmienic.

Gość gość
dziewczyno ty się jeszcze zastanawiasz, czeka cie życie z alkoholikiem , uciekaj

Uciekać łatwo powiedzieć ja chcę mu pomóc, tylko już nie mam pomysłu jak... tak czy inaczej dzięki za rady☺