Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie wymiary? (biust, talia, biodra)

Polecane posty

Gość gość

Ja mam 85 cm w biuście, 69 cm w talii, 94 w biodrach, uda 54-56 cm, łydki 34 cm a wyglądam grubo. Na pewno nie szczupło. Jakoś tak nieproporcjonalnie. Wzrost 170 cm. Ćwiczyłam w sumie miesiąc, teraz jakoś od tygodnia nic bo ciężko mi się zmotywować. Ale muszę się przemóc tylko jak :(

Gość gość
Ja mam w biuście i w biodrach 102.Uda 67,niestety :/ Wzrost 175.Waze 83 kg. W tali też pewnie sporo mam bo troszkę wystaje mi brzuch. Przytyłam 20 kg w ciągu 2,5 roku odkąd wyszłam za mąż. Staramy się o dziecko 3lata i po wszystkich prawidłowych badaniach obwiniam nasze żywienie w tamtym czasie. Teraz nad tym pracujemy.

Gość gośćautorkaaaaaaaaaa
Ja się nie ważę bo pewnie bym się załamała :/ w biuście 102 cm tylko pozazdrościć. Ja ostatnio sporo ćwiczyłam; interwały, deska, abs, trening na posladki i po miesiącu żadnych efektów oprócz poprawy kondycji. Jak to inni robią że w miesiąc naprawdę dużo chudną? Fakt nie miałam diety ale nie jem jakoś szczególnie nie zdrowo; żadnych fast foodow, cukru. Mam taki kompleks brzuch jest trochę większy niż mój biust :/ i już nie wiem co tu zrobić. Co najlepsze jest po godz 22 a ja zdałam sobie dopiero sprawę że nic dzisiaj kompletnie nie pilam, żadnej wody, herbaty itp.