Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kołatanie serca, lęk i podwójny obraz po marihuanie

Polecane posty

Gość gość

Cześć Po uczelni poszliśmy z kumplami zajarac. Kiedyś już paliłam na imprezach ale nic mi się było do końca nie czułam tego tak jak tym razem. Ten pierwszy raz paliłam na trzeźwo. To było straszne. Na początku luz śmiechy, po 5min się zaczęło. Tak mocno waliło mi serce ze myslam ze umieram, do tego miałam zaburzony obraz, widziałam jakby wszystko do okola mnie się trzasło plus te spowolnione ruchy. To było okropne, do tego nie umiałam nic powiedzieć. Pare słow było dla mnie trudne do wymówienia, myliłam się, nie umiałam do kończyć zdania, albo powtarzałam jedno słowo przez 1min bez ustanku. Tak bardzo chciałam żeby się to skończyło nie wiedziałam co robić.. panika straszna. Byłam w pełni świadoma tego co się dzieje i to było straszne bo umysł nie wspolgral z moim ciałem, zaburzony obraz i to serce nie dawało mi spokoju. Chłopaki mówili że to wszystko przez to że nic nie zjadłam przez cały dzień. To bardzo możliwe. W dodatku lęk przed tym że muszę wracać do domu za niedługo. Czy rodzice zauważa mój stan. Mialam mało czasu. Żeby mi zeszła faza. Nie wiedzialam co robić. Objawy ustały po 3h a tak na prawdę dopiero kiedy wstałam następnego dnia. W dodatku miałam przebłyski. Do końca nie wiem co się działo ze mną kiedy wracałem do pełnej świadomości. Od tego czasu nie zapale już nigdy, ten dzień zmienił moje życie nawet rzuciłam papierosy a paliłam bardzo dużo. Nie polecam nigdy nikomu takiego uczucia. Czy kiedykolwiek komuś tez się tak zdarzyło. Kołatanie serca, lęk, i taki podwójny obraz, jakby wszystko się trzaslo wokoło?

Gość gość
kołatanie serca bez haju 200 na minutę lub lepiej w środku nocy,żebym nie wiedział co robić to cała wielka nauka wszechświata o doopę potłuc co wy wiecie tyle bywało takich ataków w nocy że co godzinę nastawiało się budzik żeby nie dać się zaskoczyć i wyprzedzić tą qrwę