Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

historia romansu Szostak

Polecane posty

Gość gość

slyszalyscie o historii Karoliny Szostak i tego ukraińskiego milionera który porzucil zone dla niej a teraz ja rzucil i wrocil do zony? Bardzo dziwi mnie hejt na Karoline a nie rozliczanie tego Ukrainca . Przeciez to on zdradzil zone a Karolina zony nie ma , wiec nikogo nie zdradzila. A on jakby nie chciał to by za Szostak nie poszedł. Naprawde dziwne to wszytsko. Zal mi tej Karoliny :(

Gość gość
Yyyyyy a kto to jest?

Gość gość
ludzie się w necie wyzywaja bo sami sa w zyciu nieszczęśliwi i NISKAZITELNI. zalosne

Gość gość
Ani ona ani on mnie nie obchodzą.

Gość gość
Hehe dobre sobie. Po pierwsze nie tyka sie zajętych /zameznych ludzi(nie wazne czy kobieta czymezczyzna) takze po co sie brala za zajetego faceta? A po drugie to dziwny zbieg okolicznosci ze akurat z milionerem. A czemu akurat nie z woznym? Bo wiedziala dobrze ze koles ma forse i zone ale tez widziala ze na nia leci to chciala. A facet jak to facet wykorzystal/zabawil sie i wrocil potulnie do zony. Takze ma co chciala. Mysli ze jak sie odchudzila to moze wszystko. Zenada!

Gość gość
a kto to jest Karolina Szostak?

Gość gość
A ty nie masz swojego życia? Ona chociaż żyje i używa, a ty tylko siedzisz,piszesz o p*****lach,i życie ci mija przed oczami.zal mi CIEBIE.

Gość gość
a czemu akurat nie z woznym? bo z woźnym nikt nie chce, kręcą ciebie staruszkowie dorabiajacy do emerytury?

Gość gość
Nawet nie wiesz czy w ogóle był jakiś romans. Wiesz tyle co na pudelku nałgali na podstawie jednego foto. Trzeba mieć coś z deklem, żeby brać na poważnie jakieś plotki, które mogą, ale nie muszą być prawdziwe i się tym podniecać

Gość gość
tez o tym slyszalam